Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Καλοκαίρι Πολιτισμού 2024 - Πρόγραμμα Εκδηλώσεων



Ιδιαίτερα εμπλουτισμένο είναι φέτος το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων τέχνης και πολιτισμού στο Δήμο Πέλλας.
Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού για το φετινό καλοκαίρι, είναι σίγουρο ότι θα ομορφύνουν τα καλοκαιρινά μας βράδια, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας να απολαύσουν στιγμές ψυχαγωγίας με ό,τι καλύτερο, ποιοτικότερο και όμορφο υπάρχει στα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα.
Με θεατρικές παραστάσεις, μουσικές συναυλίες σύγχρονης, έντεχνης και λαϊκής μουσικής, θερινό σινεμά, χορευτικές παραστάσεις, παραδοσιακά σύνολα αλλά και διάφορα χάπενινγκ σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Πέλλας όπου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους, θα απολαύσουμε μαζί ένα καλοκαίρι γεμάτο Πολιτισμό και Τέχνη!

Ο Δήμαρχος Πέλλας
Με την ευκαιρία της έναρξης των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο Δήμο Πέλλας, ο Δήμαρχος, Στάθης Φουντουκίδης, επισημαίνει:
"Στόχος μας είναι οι εκδηλώσεις "Καλοκαίρι Πολιτισμού 2024" να αποτελέσουν για όλους τους δημότες μια όαση ψυχαγωγίας και παράλληλα ένα βήμα πολιτιστικής δράσης, συμμετοχής και δημιουργίας. Αναδεικνύουμε τον Δήμο μας συνολικά ως πόλο πολιτιστικής έκφρασης, καθώς ο πολιτισμός είναι ο τομέας που έχουμε ψηλά ιεραρχημένο στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής. Τον στηρίζουμε εμπράκτως γιατί αποτελεί το αντίδοτο στην δύσκολη καθημερινότητα του πολίτη. Καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες…"
 
Από το Γραφείο Τύπου

Δήμος Πέλλας - Καλοκαίρι Πολιτισμού 2024- Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:
   
 Δήμος Πέλλας - Δράσεις Πολιτιστικών Συλλόγων:
 











Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.