Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική στάση εργασίας στις 27 Ιουνίου με αιχμή την ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά



Με αιχμή την ανάδειξη της επικινδυνότητας και ανθυγιεινότητας των επαγγελμάτων Υγείας- Πρόνοιας, η  ΠΟΕΔΗΝ ανακοίνωσε για την Πέμπτη 27/6/2024 Πανελλαδική Ημέρα Δράσης, με στάση εργασίας 10.00-15.00 και συγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας.

Στην Αττική θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) στις 10.30πμ και θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών, ενώ θα επιδιωχθούν συναντήσεις με Υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών. Στην περιφέρεια θα επιλεχθούν μορφές δράσης με αποφάσεις των Σωματείων κατά τόπους στα Νοσοκομεία ή ΔΥΠΕ.

Το διεκδικητικό πλαίσιο όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, είναι «η ένταξη στα  ΒΑΕ, αυξήσεις μισθών και ωρομισθίου, διόρθωση αδικιών στο επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, άρση μισθολογικών αδικιών των συναδέλφων που εργάζονται με το πρόγραμμα 4.000 ΔΥΠΑ, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, προσλήψεις και χρηματοδότηση στη δημόσια υγεία-πρόνοια-ΕΚΑΒ, εκδίωξη των εργολάβων».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.