16.6.24

Γιαννιτσά: Σύλληψη 38χρονου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών


Συνελήφθη από Αστυνομικούς στα Γιαννιτσά, 38χρονος που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο Courier - Delivery, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 γραμμάρια κάνναβης, ενώ προηγούμενα προμήθευσε μικροποσότητα ναρκωτικών σε άλλα δύο άτομα. 
Ο κατηγορούμενος κρατείται και παραπέμφθηκε στον Ανακριτή Γιαννιτσών.

5 σχόλια:

  1. Θανατική ποινή επιβεβλημένα για αυτους, δεν πρόκειται να σοφρωνηστουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βουκολική Ψυχεδέλεια16 Ιουνίου 2024 στις 3:19 μ.μ.

    Προσοχή στις πίτσες και στα πιτόγυρα που παραγγέλνετε. Παλιά βάζαν τα ναρκωτικά στις καραμέλες και στις τσίκλες. Τώρα βάζουν LSD στα παρτσετόνια και στις λουκανικάρες. Τα παραγγέλνετε, σας τα φέρνει ο ντελιβεράς, τα χλαπακιάζετε, μαστουρώνετε και πάτε και ψηφίζετε Αυτιάδες και Μελέτηδες. Προσοχή ρε μ@@@@κες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τραβηχτούν οι μπάτσοι να πιάσουν όλες τις μεσήλικες αλκοόλες που γυρνοβολάν μές τα Γιαννιτσά ασύδοτοι κι ωραίοι, πάνε στα μπαράκια και ζαχαρώνουν πιτσιρίκια και γυρνάνε σπίτι ζάντα, ζητάνε τα ρέστα από τις απεγνωσμένες συζύγους τους, τις σπάνε στο ξύλο και μετά πέφτουν για ύπνο. Αφήστε την κάνναβη ελεύθερη.

      Διαγραφή
  3. Ακόμα και στο ΤΟΜΕΑ αυτό είμαστε πιο πίσω από την Ουγκάντα.. Είναι δυνατόν εν έτη 2024 να γινονται συλλήψεις για κάναβη? Αυτό το κράτος θα αποδεχτεί ότι η κάναβη έχει πιο πολλές καλές ιδιότητες πάρα κακές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα αντί να μπαγλαρώσουν τα κυκλώματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και το καλοκαίρι σε νησιά, που διακινούν κοκαϊνη, ηρωινη, mdma και γενικά τις ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες όχι μόνο έχουν τεράστιο οικονομικό κόστος, όχι μόνο είναι συνθετικές, όχι μόνο διαβρώνουν οικογενειακούς θεσμούς και οδηγούν σε αντικοινωνική συμπεριφορά, εμφανίζουν οι κρατικές υπηρεσίες λες και είμαστε χθεσινοί ως ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ το γεγονός ότι ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ κάποιον με 20 g κάνναβη.
    Για τον MILKO θα βγάζατε ποτέ δελτίο; Ή για τον γιό του πρώην ΥΠΡΟΠΟ; Για τους άλλους επώνυμους; ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ είναι τα σώματα ασφαλείας, που κάνουν κρα να πάρουν μετάθεση στα νησιά των Κυκλάδων για να συμμετέχουν έναντι αδράς αμοιβής στο λαθρεμπόριο των ακριβών ναρκωτικών ουσιών και πολλών αλλών λαθρεμποριών όπως αυτό των ανθρώπων. Σας έχουμε πάρει χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.