15.6.24

Επίθεση από αγέλη σκύλων δέχθηκε 44χρονη στο Φίλυρο – Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο αρμόδιος αντιδήμαρχος


Επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων δέχθηκε μία 44χρονη, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, σε περιοχή του Φιλύρου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, περίπου δέκα μεγαλόσωμα σκυλιά δάγκωσαν τη 44χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της, με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Κατά πληροφορίες, η παθούσα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του αρμόδιου αντιδημάρχου Πυλαίας - Χορτιάτη. Ο ίδιος, που είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, έθεσε εαυτόν στη διάθεση των αρχών και μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Με εντολή εισαγγελέα διατάχθηκε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση.

 

19 σχόλια:

  1. Είμαι ηλικιωμενος και δεν μπορώ μέχρι το φαρμακείο να πάω να πάρω τα φάρμακα μου από τα πολλά αδέσποτα στην γειτονιά που μένω.Ουτε στο σούπερ μάρκετ. Ούτε να περπατήσω όπως μου σύστησε ο γιατρός μου..Εύχομαι οι φιλόζωοι που τα φροντίζουν όταν έρθουν στα χρόνια μου να μην τους συμβεί κάτι αντίστοιχο. Και στη Πρέβεζα τραυματίστηκε πολίτης από αυτοκίνητο στην προσπάθεια του να αποφύγει αδέσποτα. Δεν είδα κανένα φιλόζωοι να παίρνει θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παππού ένα μυστικό θα σου πω και βαλε το καλά στο μυαλό σου, κάθε φορά που βγαίνεις ριξτους κάτι να φάνε όχι ποσότητα μόνο να σε μάθουν, σε μια εβδομάδα θα παίζεις μαζί τους,το κάνω χρόνια περπατάω παντού ακόμη κοντα σε στάνες δεν με όρμηξε ποτέ κανένα σκυλί.

      Διαγραφή
  2. Και ποιος είναι Ο υπεύθυνος? Παντού το ίδιο κακο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να μείνει ελεύθερος;
    Για να συνεχίζει να μην κάνει αυτά που είχε καθήκον να κάνει;
    Η αποζημίωση ως αντιδήμαρχος καταβάλλεται κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ίδια και στην Έδεσσα και έξω από αυτή. Μετά το κλεισοχώρι προς αριδαία έξω από το δήθεν κυνοκομείο του Δήμου Έδεσσας αγέλη σκύλων βγαίνει από το κυνοκομείο και ορμάει σε αυτοκίνητα. Ας ετοιμάζετε ο Δήμος Έδεσσας για αντίστοιχες καταστάσεις με ζημιές στα αυτοκίνητα. Προχθές συζητούσα με ποδηλάτη που μου είπε ότι του όρμηξαν εκει και θα έφευγε από το δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα 3 σκυλιά μόνο γαβγίζουν αν τα βάλεις μια φωνή φεύγουν, γενικά στην Έδεσσα όλα τα ελεύθερα είναι εντάξει έχουν ενταχθεί στην κοινωνία.

      Διαγραφή
    2. Αφού έχουν ενταχθεί στην κοινωνία και τα γνωρίζεις να μας τα συστησεις.

      Διαγραφή
    3. και όταν ορμάνε στους προφυλακτήρες των αυτοκινήτων εν κινήση θα κάτσεις να φωνάζεις για να μην σου κάνουν ζημιά?Αν κάποιος χάσει τον έλεγχο γιατι προσπαθεί να τα αποφύγει θα φταίει που δεν φώναξε για να φύγουν πριν περάσει?

      Διαγραφή
    4. 11:29 π.μ. θες να μας πεις ρε ΨΕΚΑ ότι δαγκώνουν τους προφυλακτήρες και εσύ πας με 70 χλμ !!! αυτά δεν είναι σκυλιά αλλά λεοπαρδάλεις!!!

      Διαγραφή
    5. 12:11 για να σπάσει ο προφυλακτήρας θέλει δάγκωμα?αν το χτυπήσεις επειδή πετάγονται στο δρόμο λες να μην σου κάνει ζημιά? ψηφίζεις Ε?

      Διαγραφή
    6. αν είσαι γυναίκα οδηγός και τα χάνεις δεν σου φταίνε τα σκυλιά που δεν πάνε για αυτοκτονία

      Διαγραφή
    7. Τα χάνει η γυναίκα που πετάγονται στο δρόμο? Αλήθεια?Αυτό φταίει??Μήπως πρέπει να βρεθείς με γυναίκα γιατί έχει περάσει καιρός??

      Διαγραφή
  5. Όποιος ενοχλείται και θεωρεί οτι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο από τα αδέσποτα να μην διστάζει να καταγγέλει το περιστατικό στην αστυνομία. Μπορεί να επικοινωνεί με το 100 άμεσα και στενοχώρια μηδέν. Αν οι δήμοι που είναι υπεύθυνοι γι αυτά καθώς και οι αρμόδιοι δήμαρχοι & αντιδήμαρχοι θέλουν να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους ας κάνουν αυτά που ο νόμος ορίζει. Σε άλλη περίπτωση που ο πολίτης δεν εισακούστηκε το αίτημα του να ζητήσει άμεσα ραντεβού με τον εισαγγελέα της περιοχής. Δεν τα τους ψηφίζουμε μόνον. Θα μάθουν να μας υπηρετούν και μάλιστα με διαφάνεια. Τα πράγματα έχουν σοβαρεψει και θα θρηνήσουμε θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον εισαγγελέα πρέπει να πάει όλο το θέμα με τα αδέσποτα, και καθολικά σε όλη την Ελλάδα να υποχρεώσεων οι δήμοι όλης της χώρας να πράξουν τα δέοντα όπως ορίζει η Ευρώπη και οι Ευρωπαϊκές οδηγίες που λαμβάνει η Ελλάδα στο σύνολό της, Επιβεβλημένα μόνο ο Εισαγγελέας θα αποφέρει αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  6. Μαζέψτε πρώτα τους χιλιάδες χιμπατζήδες που κυκλοφορούν στις πόλεις και όταν γίνει μαζέψτε και τα σκυλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας παρακαλώ πολύ. Και στην Κρύα Βρύση το πρόβλημα είναι τεράστιο. Πήγα για ψώνια και δεν μπορούσα να μπω στο αυτοκίνητο να φύγω.Δεν πρόκειται να ξαναπάω στην στην αγορά της Κρύας Βρύσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε κάθε πεζοδρόμιο κουπακια με σκυλοτροφες γατοτροφες και στα 2 μέτρα αφοδευουν. Βρωμα και δυσοδια παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την Τετάρτη που μας πέρασε στα Γιαννιτσά πραγματοποιήθηκε συνάντηση με θέμα τα αδέσποτα. Η συζήτηση ήταν μόνο για την θεωρία και τις φωτογραφίες. Γιατί δεν βγήκαν να περπατήσουν στο κέντρο της πόλης όλοι μαζί και να τα μαζέψουν? Μήπως γιατί θα λερωναν τα υποδήματα τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.