Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ελεύθερη η 44χρονη που είχε συλληφθεί στην Αλμωπία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση



Αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την την απολογία τους στον ανακριτή οι τρείς συλληφθέντες για συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, η μία εκ των οποίων ήταν η (πρώην) Διευθύνουσα της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ του Δήμου Αλμωπίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η 44χρονη Β.Χ., η οποία είχε συλληφθεί την προηγούμενη Τετάρτη με άλλα δύο άτομα με την κατηγορία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση αλλά και συμμετοχή σε ανθρωποκτονία δύο ατόμων, είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί χθες Τρίτη το μεσημέρι.

Μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 44χρονη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και παρουσίας στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της κάθε μήνα, μέχρι να πραγματοποιηθεί η δίκη.

"Η απόφαση να αφεθεί ελεύθερη η πελάτης μου και να μην προφυλακιστεί είναι πολύ σημαντική με δεδομένο ότι οι κατηγορίες ήταν για συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και συμμετοχή σε ανθρωποκτονία δύο ατόμων", επισημαίνει στην Η.Ε. karatzova.com, ο συνήγορος υπεράσπισής της, Σωτήρης Προβατάς, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, προσθέτοντας ότι η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες: "Ο τότε εργοδότης της, έδωσε εντολή να κλείσει ένα airbnb αλλά της είπε “όχι στο όνομά σου. Να το κλείσεις σε ένα άλλο όνομα", κάτι που έπραξε καθώς ήταν εντολή του εργοδότη της, χωρίς η ίδια να γνωρίζει τίποτα περισσότερο”. Όπως προέκυψε από τις έρευνες το σπίτι νοικιάστηκε σε εμπλεκόμενο με την υπόθεση, ο οποίος σήμερα δεν βρίσκεται στη ζωή.

Δ. Μπ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ε άμα είσαι "Δημοκράτης" και γλύφεις το σύστημα , ό,τι έγκλημα και να κάνεις, συγχωρείτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.