18.6.24

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 58χρονος άνδρας- Έπεσε από σκαλωσιά


Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 58χρονος άνδρας που έπεσε από σκαλωσιά, σε οικοδομή στην περιοχή των Συκεών. Πιο συγκεκριμένα κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες ο άνδρας έπεσε από ύψος περίπου 15 μέτρων, βρισκόμενος σε σκαλωσιά στο πλαίσιο εργασιών σε εξαώροφη οικοδομή, στην οδό Μεγάρων στις Συκιές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

3 σχόλια:

  1. Καλό παράδεισο να έχει κουράγιο να δίνει στην οικογένεια του και στους φίλους του ο θεός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παράδεισος και η κόλαση είναι εδώ. Είναι χρέος μας να κάνουμε παράδεισο αυτόν τον κόσμο που ζούμε, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ να απολαμβάνουμε με ασφάλεια τις δυνατότητες αυτού του κόσμου που μπορεί να προσφέρει σε ΟΛΟΥΣ. Ο αριθμός των εργατικών δυστυχημάτων έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, όχι γιατί ο Θεός μας καταράστηκε, αλλά γιατί ψηφίστηκαν αντεργατικοί νόμοι οι οποίοι αναγκάζουν τους εργαζόμενους (ανθρώπους σαν κι εμάς, όχι σαν τους πλούσιους), να δουλεύουν περισσότερες ώρες υπό αντίξοες συνθήκες. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙ ΔΡΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ19 Ιουνίου 2024 στις 5:37 μ.μ.

    ΘΑΝΑΤΟΣ στα σκυλιά του κέρδους, τα οποία ΕΚΤΕΛΟΥΝ συνανθρώπους μας για μερικά σέντς παραπάνω. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.