21.6.24

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: 81χρονος σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του


Νέο έγκλημα σήμερα στον Έβρο καθώς μία ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα του συζύγου της. Πρόκειται για την ένατη γυναικοκτονία μέσα στο 2024.

Ακόμα μία γυναίκα δολοφονήθηκε από τα χέρια του συντρόφου της. Σήμερα το πρωί ένας ηλικιωμένος σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του και συνελήφθη από αστυνομικούς. Ειδοποιήθηκαν από γείτονες, που άκουσαν τις κραυγές της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-evros, ο 80χρονος χτύπησε θανάσιμα το θύμα με κατσαβίδι και ύστερα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ). Περίοικοι αναφέρουν πως υπήρχαν συνεχώς καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι.  

Πριν δυόμισι χρόνια η τοπική κοινωνία είχε συγκλονιστεί από άλλη γυναικοκτονία με θύμα την Τζεβριέ από τον σύζυγό της, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Οι γυναικοκτονίες φέτος ανέρχονται πλέον σε εννιά και είμαστε ακόμα στα μέσα της χρονιάς. Καταγράφεται μετά το στυγερό έγκλημα στη Μυρτιά Ηλείας με θύμα την 11χρονη Βασιλική και εκείνο στο Μενίδι Αττικής, όπου 50χρονος είχε σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του μες στη μέση του δρόμου. Και οι δύο κυκλοφορούσαν ελεύθεροι, παρότι είχαν καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.