Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής – Αλώρου προς την Εταιρεία ΑΦΗΣ



Η Διευθύντρια, οι Εκπαιδευτικοί και οι Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής – Αλώρου με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευγνωμοσύνης, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την εταιρεία ΑΦΗΣ για την υλοποίηση του προγράμματος ανακύκλωσης μπαταριών “Μεγάλοι μικροί κυνηγοί”.

Η ενεργή συμμετοχή του σχολείου μας στο πρόγραμμα αποτέλεσε μια πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές μας, οι οποίοι έμαθαν με βιωματικό τρόπο για την αξία της ανακύκλωσης και την προστασία του περιβάλλοντος. Η συλλογή μπαταριών άναψε τον ενθουσιασμό τους και τους ενέπνευσε να υιοθετήσουν υπεύθυνες περιβαλλοντικές συμπεριφορές.

Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την αναγνώριση της προσπάθειάς μας. Η απονομή αναμνηστικών επάθλων σε όλους τους μαθητές μας και η κλήρωση μίας διαδραστικής οθόνης, ενίσχυσε το αίσθημα επιτυχίας και δημιούργησε ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας στο σχολείο μας.

Η συνεργασία μας με την ΑΦΗΣ υπήρξε άψογη. Η εταιρεία σας απέδειξε έμπρακτα την αφοσίωσή της στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και την υποστήριξη της νέας γενιάς.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά σας και ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες, με στόχο την προώθηση της αειφορίας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Με εκτίμηση,
Η Διευθύντρια, οι Εκπαιδευτικοί και οι Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής – Αλώρου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.