Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Πτώση πίεσης νερού στο Τσαλί



Λόγω των χθεσινών καιρικών συνθηκών, προέκυψε πρόβλημα σε δύο γεωτρήσεις στην περιοχή ΤΣΑΛΙ από κεραυνούς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη χαμηλή πίεση νερού στην περιοχή. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΠ εργάζονται από το πρωί για την αποκατάσταση της βλάβης. Αναμένουμε τα συνεργεία της ΔΕΗ για την επίλυση του θέματος με το ρεύμα στις γεωτρήσεις. Η σωστή λειτουργία του δικτύου αναμένεται να επανέλθει σε 1-2 ώρες.  
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ΔΕΥΑ Πέλλας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Στο τσαλι πτώση και στα υπόλοιπα γιαννιτσα δεν έχει νερό από τις 8.30 το πρωί δλδ έλεος και είναι 1 η ώρα και ακόμα τίποτα τι να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα γίνει με το νερο; από το πρωί δεν έχουμε καθόλου παρ όλα αυτά κάποιοι κάπου μητρόπολη Τσαλίδης παίζουν μπουκέτο με τις ώρες και προκαλούν άραγε έχουν παλιές γραμμές; ας το κοιτάξουν -----

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε πλάκα μας κάνετε ακόμα το νερό να ερθει; που είμαστε τουρκια;;;;;άιντε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θα γίνει ρε παιδιά; Έχει περάσει η μισή μέρα και δεν έχουμε νερό! Θελουμε να πάμε στη τουαλέτα και δεν μπορούμε. Θα σκάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε είστε σοβαροί τόσες ώρες χωρίς νερό; οι αδερφό ποιήσεις με ευρωπαϊκές χώρες σας μάραναν μπανάνια ε μπανανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ποια 1με2 ώρες απόγευμα έφτασε εεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ.ΕΥΓΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΕΥΑ.ΑΞΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι 5 η ώρα το απόγευμα και ακόμη δεν έχουμε στάλα νερό από το πρωί.Περιοχη καθολική εκκλησία. Έλεος πραγματικά που είναι οι λαλιστατοι διαφημιστές του δήμου στα σοσιαλ.Βγαλτε και εδώ καμμία ανακοίνωση τι συμβαίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε πατε καλά έχει χαλάσει ο ηλιακός από την απότομη διακοπή και τις τόσες ώρες χωρίς νερό αυτά ποιος θα τα πληρώσει πρόεδρε και δημαρχε;;; έτσι άνετα οικονομικά που είμαστε άιντε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ώρα 1907 ακόμα στο Τσαλί δεν έχει νερο!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψάχνω να βρω ρεπορτάζ του φίλου ιδιωτικού φύλακα και δεν βλέπω. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακόμα δεν ήρθε το νερό!!!!!έλεος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΣΤΑΜΚΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΣΙΔΗ ΤΗΝ ΑΛΗ ΜΕ ΒΑΛΣΑΜΗ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟΣΙΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΧΘΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριε Πρόεδρε και κύριε Δήμαρχε το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό αν αυτό λοιπόν μας το στερείται για μια μπόρα καλοκαιρινή ισχυρή δεν λέω αν γίνει κάτι πιο έντονο ένα πιο δυνατό καιρικό φαινόμενο τι να περιμένουμε δλδ; και ξέρετε δεν είναι το πρόβλημα ή διακοπή νερού για μια η δύο ώρες όπως ψευδως αρχικά δηλώσατε αλλά η όλη μέρα και μάλλον και κάποιες ώρες της αυριανής και μάλιστα εν μέσω καύσωνα είπαμε το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής αυτό νομίζω τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.