Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Μια βραδιά αφιερωμένη στο ρεμπέτικο τραγούδι που δεν ολοκληρώθηκε λόγω βροχής (φωτο)



Αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο Τραγούδι με τους "Αντάμηδες", διοργάνωσε την Πέμπτη το βράδυ, στην πλατεία Μ. Αλεξάνδρου, στην Πέλλα, ο Δήμος Πέλλας/ Αντιδημαρχία Πολιτισμού. Για την εκδήλωση η αρμόδια Αντιδήμαρχος . Ευφροσύνη Μερεμητσάκη έγραψε στην προσωπική της σελίδα: 

''Μπορεί ο καιρός να μην στάθηκε σύμμαχος μας στη διεξαγωγή της σημερινής εκδήλωσης, αλλά πραγματικά νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε όλες και όλους για την σημερινή σας παρουσία σε μια βραδιά αφιερωμένη στο ρεμπέτικο τραγούδι που δυστυχώς δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Γιαννιτσών κα Ευη Θεοδωριδου Evi Theodoridou, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Πέλλας Δημήτρης Μαρκόπουλος Dimitris Markopoulos καθώς και εκπρόσωποι του Τοπικού Συμβουλίου. Λένα Κουτσού Δήμητρα Μπιγλυκούδη Λάμπης Μπουρακης
Θέλουμε, αρχικά, να ευχαριστήσουμε τους «Αντάμηδες» Ιωακείμ Χατζηδήμου που ήρθαν αφιλοκερδώς και γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό προκειμένου να μας χαρίσουν μια όμορφη βραδιά. 
Έπειτα, τους χορηγούς μας:
· Εναέριοι Ψεκασμοί Καλλιεργειών Flyover (Νίκος και Θέμης Κεχαγιάς) 
· Cheap Technology Εμπορία, Επισκευή και Αναλώσιμα Η/Υ (Μήντος Κωνσταντίνος)
· Atlas Συστήματα ψεκασμού, Αεροσυμπιεστές, Πλυστικά Μηχανήματα και Χημικά Καθαριστικά
· Λιάκης Χρήστος Γιαννιτσά 
που η συμβολή τους ήταν καθοριστική για την παρουσία των Street Food and more canteens. 
Τέλος, θελουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους εσάς προσωπικά που αψηφήσατε τις καιρικές συνθήκες και ήρθατε να στηρίξετε την προσπάθεια μας. 
Δεσμευόμαστε πως η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Υ.Γ Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο με το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή Οδυσσέας Κανλής και τον «Καραγκιόζη Τραγουδιστή»!!!''




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.