Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αφήνουν τα ροδάκινα στα δέντρα οι παραγωγοί - Ζητούν καλύτερη τιμή για το συμπύρηνο ροδάκινο



Αποφασισμένοι να αφήσουν τα επιτραπέζια ροδάκινα στα δέντρα είναι οι αγρότες της Πέλλας και ζητούν εγγυημένη τιμή στα 50 λεπτά ανά κιλό συμπύρηνου ροδάκινου. Την Τετάρτη στη Βέροια η νέα σύσκεψη για να καθορίσουν την στάση τους οι ροδακινοπαραγωγοί Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας και Λάρισας.

Εργάτες γης κόβουν ροδακινιές στη Σκύδρα λίγο πριν την εκκίνηση της συγκομιδής, γιατί η παραγωγή είναι ασύμφορη. Οι αγρότες της Πέλλας αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη μαζέψουν τα ροδάκινα από τα δέντρα αν δεν εξασφαλίσουν εγγυημένη τιμή πώλησης από την ένωση κονσερβοποιών.

Πέντε αγροτικοί σύλλογοι της Πιερίας και της Ημαθίας με κοινή επιστολή τους ζητούν εγγυημένη τιμή στα 50 λεπτά ανά κιλό συμπύρηνου ροδάκινου.

Πονοκέφαλο για τους ροδακινοπαραγωγούς προκαλεί και η παραμορφωτική ασθένεια που έχει εμφανιστεί τελευταία στα ροδάκινα, μειώνοντας ακόμη περισσότερο την παραγωγή.

Την προσεχή Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στη Βέροια αγροτικών συλλόγων της Πιερίας, της Ημαθίας, της Πέλλας και την Λάρισας για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα τους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Αυτά έχει η ζωή. Οι αγρότες είναι σε απόγνωση και ο υφυπουργός φωτογραφίζεται με τον Πατριάρχη. Με χρυσες καρέκλες και χρυσό τραπέζι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο υφυπουργός κοιτάει την καρέκλα .αντί να δει αυτό το σοβαρό πρόβλημα με την τιμή στο Συμπηρινο ροδάκινο.ολα τα προϊόντα ανεβήκαμε κ το ροδάκινο είναι το μοναδικό που θέλουν οι βιομήχανοι να πέσει..κρίμα ρε Σταμενιτη..αλλά από εμάς εξαρτήσει κ δεν ξεχνάμε στις επόμενες εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ να ψηφίσεις τον Λάκη για να δικαιολογήσεις την ηλιθιότητα σου

      Διαγραφή
  3. Και εσείς οι αγρότες με τα πανάκριβα αγροτικά - κινητά -ταβερνούλα και διασκεδάσεις νυχτερινές πεθαίνετε στην πείνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσφορά και ζήτηση υπάρχει δεν είμαστε σοβιετική Ένωση,όλα τα άλλα είναι για να σας δουλεύουν οι βουλευτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν κατάλαβες γιατί πήγε ,ως απλός προσκηνητης, χωρίς πρόσκληση, στον πατριαρχη;
    Απλά για να λειανει τις σχέσεις του με τους παπάδες λόγω της ψήφο του στους τικιντανκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως ανώνυμοι κάνουμε τον έξυπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.