Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήρια επιστολή Δήμου Έδεσσας στον ΥΦΑΑΤ Διονύση Σταμενίτη



Ο Δήμος Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταμενίτη Διονύση, για τη σημαντική συμβολή του στη διαμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου που τακτοποιεί ένα χρόνια πρόβλημα, το οποίο ταλαιπωρούσε χιλιάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου και ενός σημαντικού αριθμού κατοίκων του Δήμου Έδεσσας. τόσο κατά τη διατύπωση του νόμου 5024/2023, που έδωσε το δικαίωμα εξαγοράς ακινήτων (αστικής και αγροτικής χρήσης) του Υπουργείου Οικονομικών όσο και κατά τη διαμόρφωση των βελτιωτικών ρυθμίσεων επί του 5024/2023 που ψηφίστηκαν την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή.

Σημειώνεται ότι, το δικαίωμα εξαγοράς κατεχόμενων ακινήτων του Δημοσίου για αγροτική χρήση, κρίνεται εξαιρετικά σημαντική για την περιοχή του Δήμου Έδεσσας, καθώς αφορά σε εκατοντάδες ιδιώτες που κατέχουν, κατά κύριο λόγο μικρές αγροτικές εκτάσεις στις περιοχές Καραμάν Έδεσσας, Μπέγνα Αγίου Αθανασίου, Ξανθογείων κ.α. Όπως επίσης σημαντική για τις περιοχές του Δήμου Έδεσσας είναι και η πρόβλεψη για προϋποθέσεις έκπτωσης στο τίμημα εξαγοράς ακινήτων σε ποσοστό 80% σε περιπτώσεις κατοχής ακινήτων ως αποτέλεσμα μαζικής εγκατάστασης πληθυσμιακών ομάδων που έλαβαν χώρα πριν το έτος 1965.

Ακολουθεί αναλυτική ενημέρωση των συνδημοτών μας σχετικά με τις τροποποιήσεις του νόμου 5024/2023 που ψηφίστηκα στις 20/06/2024 από τη Βουλή.

Στο νόμο 5024/2023 για την εξαγορά κατεχομένων εκτάσεων του Υπουργείου Οικονομικών με τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή χθες 20/06/2024 επήλθαν ουσιώδεις τροποποιήσεις με τις οποίες επιλύονται με οριστικό τρόπο χρόνια προβλήματα ιδιοκτησιακού καθεστώτος κατοίκων της Π.Ε. Πέλλας και ιδιαίτερα της πόλεως και της ευρύτερης περιοχής της Έδεσσας.

1)     με την τροποποίηση του άρθρου 16 του Ν. 5024/2023, το Δημόσιο θα απέχει από την άσκηση αγωγών σε βάρος των ιδιωτών στις περιπτώσεις κατά τις οποίες οι ιδιώτες έχουν αναγραφεί ως Κύριοι στις αρχικές εγγραφές του Κτηματολογίου, σε αστικά ακίνητα (εντός σχεδίου πόλεως και οικισμών) και απαλείφεται η προϋπόθεση που υπήρχε, τα ακίνητα αυτά να είναι πρώην δασικού χαρακτήρα που εντάχθηκαν στο σχέδιο πόλης.
Η αλλαγή αυτή καλύπτει πλέον όλες τις περιπτώσεις αστικών ακινήτων σε πόλεις και χωριά και δίνει οριστική λύση σε αστικές περιοχές όπως (ΝΤΕΡΕ, Άγιος Μάρκος, Συνοικισμός Καραμάν Έδεσσας, οικισμός Άγιος Δημήτριος – Κεδρώνα Έδεσσας κ.λ.π.).

2)     Με την τροποποίηση του άρθρου 4 του Ν. 5024/2023, αφαιρείται η προϋπόθεση ύπαρξης κτίσματος σε ακίνητο του Δημοσίου για το δικαίωμα υποβολής αίτησης εξαγοράς, ενώ αποκτούν δικαίωμα εξαγοράς και όσοι κατέχουν ακίνητα του Δημοσίου για αγροτική χρήση.
Η αλλαγή αυτή είναι πολύ σημαντική δεδομένου ότι καλύπτει εκατοντάδες περιπτώσεις ιδιωτών που κατέχουν, κατά βάση, μικρές αγροτικές εκτάσεις στα αγροκτήματα Καραμάν Έδεσσας, Μπέγνα Αγίου Αθανασίου, Ξανθογείων κ.λ.π.

3)     Με την τροποποίηση του άρθρου 8 του Ν. 5024/2023, βελτιώνονται οι προϋποθέσεις έκπτωσης στο τίμημα εξαγοράς σε ποσοστό 80% σε περιπτώσεις κατοχής ακινήτων ως αποτέλεσμα μαζικής εγκατάστασης πληθυσμιακών ομάδων που έλαβαν χώρα πριν το έτος 1965, ενώ μέχρι τώρα το χρονικό όριο ήταν το έτος 1950.

Η διάταξη αυτή θα μπορεί να τυγχάνει εφαρμογής στις περιοχές Άγιος Μάρκος και ΝΤΕΡΕ της Έδεσσας, σε όσες περιπτώσεις δεν έχουν ήδη αναγνωριστεί ως Κύριοι στις αρχικές εγγραφές του Κτηματολογίου. Επισημαίνουμε ότι ολόκληρη η συγκεκριμένη διάταξη (παράγραφος 5 του άρθρου 8) ήταν αποκλειστικά πρόταση του κ. Σταμενίτη, ήδη από την 1η ψήφιση και εφαρμογή του ν. 5024/2023.

Ο Δήμος Έδεσσας θέτει σε προτεραιότητα την ενίσχυση της συνεργασίας του με βουλευτές, υπουργούς και την Περιφέρεια. Στόχος μας είναι η εποικοδομητική συνεργασία σε κάθε τομέα που αφορά στο δημόσιο βίο, με όραμα την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων και την υλοποίηση των αναπτυξιακών οραμάτων για την περιοχή μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συλλογική δράση και η συνένωση δυνάμεων αποτελούν το κλειδί για καλύτερο αύριο

Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. ...δικαίωμα εξαγοράς κατεχόμενων ακινήτων του Δημοσίου για αγροτική χρήση.....
    Μιλάμε για καταπατημένα ή λάθος κάνουμε;
    Αν είναι έτσι όσοι δεν καταπάτησαν μάλλον, ήταν κορόιδα
    Μήπως ιδιοκτησία αυτών που συνέταξαν τον νόμο ήταν τα ακίνητα;
    Και φυσικά όχι, οπότε κάνουμε......κοινωνική πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε για την αποκατάσταση της αλήθειας σου αναρτώ την ομιλία του πρώην υπουργού Γεωργίου Καρασμάνη που φαίνεται η μεγάλη συμβολή του στην λύση του προβλήματος του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των κατοικιών της Έδεσσας και όχι μόνο.
    https://www.facebook.com/share/v/6QbRhmeCm6aR29wS/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για γέλια και για κλάματα είσαι Ελενίτσα

      Διαγραφή
    2. Μάζεψε κάνα ροδάκινο και άσε τα χαζά ο πρώην ας μας παρουσιάσει το έργο του σαν υπουργός!!! Περιμένω ανάρτηση με το έργο!!!

      Διαγραφή
  3. Εγώ ξέρω ότι για τα οικόπεδα μας στην Έδεσσα το έκανε ο καρασμανης και μάλιστα μας μοίρασε χαρτιά ο Αδάμ ο Μιχάλης. Το τι γράφει ο Δήμαρχος πριν ένα χρόνο τον Μάρτιο του 2023 δεν ήταν πάντως Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε, θα κάνεις κάτι εσύ; ή θα τρέχεις πίσω από τα έργα άλλων και θα ευχαριστείς αυτούς που χρόνια πάσχιζαν να λύσουν προβλήματα του Δήμου μας ; Γιατί για φωτογραφίες και δελτία τύπου είσαι πρώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έργο του μόνο για την περίοδο 2019 -2023. Έντιμος, Αποτελεσματικος και Ακτήμων.

    🔷 Μακρύς είναι ο κατάλογος με τις καίριες παρεμβάσεις του, τις λύσεις που δόθηκαν σε χρόνια προβλήματα, και με τα έργα για τα οποία πάλεψε κόντρα σε Θεούς και δαίμονες για να τα κάνει πράξη. Να θυμηθούμε ότι στην πρώτη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ως ο πρώτος Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, πέτυχε τον χαρακτηρισμό του Νομού μας ως παραμεθόριου στο σύνολό του, με όλα τα σημαντικά οφέλη, όπως:

    Ότι στην τοπική οικονομία εισρέουν κάθε χρόνο, περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ με το επίδομα σε δημοσίους, δημοτικούς και περιφερειακούς υπαλλήλους, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και στους ιερείς. Ο χαρακτηρισμός αυτός δίνει στους νέους της Πέλλας επιπλέον μοριοδότηση ή πρόταξη για τις προσλήψεις στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ.

    Ενώ, επίσης ευνοείται η μετακίνηση υπαλλήλων από παραμεθόριο σε παραμεθόριο περιοχή. Ακόμη, με νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα, δίνεται έκπτωση 20% για εξαγορά διακατεχομένων δημοσίων ακινήτων.


    🔷 Την τελευταία τετραετία ο πρώην Υπουργός ¨αναδείχτηκε¨ από τον ημερήσιο αθηναϊκό Τύπο ως «ο πρώτος και με διαφορά Βουλευτής στην κοινοβουλευτική δραστηριότητα (Αναφορές, Ερωτήσεις, Τροπολογίες, Παρεμβάσεις, Τοποθετήσεις σε μεγάλης σημασίας Νομοσχέδια – πάντα με συγκεκριμένες και εφικτά εφαρμόσιμες προτάσεις).

    🔷 Όπως, βέβαια, και με ιδιαίτερα σημαντικό έργο για το Νομό μας, από το οποίο σταχυολογούμε: (ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ✅ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΆΞΟΝΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 445.000.000 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΕΡΓΟ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ"

    ✅ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΜΩΠΑΙΟΥ

    ✅ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.460.000

    ✅ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΜΟΡΡΥΘΜΩΝ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

    ✅ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ-ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΑΠΟ 100 ΣΤΑ 50

    ✅ ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ (ΒΟΕΑ) ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

    ✅ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ

    ✅ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΎΤΕΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

    ✅ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΑ )

    ✅ ΔΟΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΑΪΚΩΝ 500 kw ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

    ✅ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

    Πέτυχε να εγκριθούν:

    ✅ 2.784.000 ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

    ✅ 3.235.000 ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ

    ✅ 4.000.000 ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

    ✅ 300.000 ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

    ✅ 402.000 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

    ✅ 400.000 ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

    ✅ 50.000 ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑΣ

    ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ε.Φ.Κ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

    ✅ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 20% ΕΠΙ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΤΟ 100%

    ✅ 10.500.000 ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ

    ✅ 3.546.479 ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

    ✅ 1.383.404 ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

    ✅ 6.065.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

    ✅ 414.200 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 33.000 ΓΙΑ ΟΧΗΜΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

    ✅ 6.065.595 ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ (ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέτυχε ακόμη:

    ✅ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ-ΑΨΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ

    ✅ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

    ✅ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝ ΤΟ 2021

    ✅ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΑΙΑΣ

    ✅ 4.028.000 ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

    ✅ 11.660.000 ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

    ✅ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ

    ✅ 340.000 ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

    ✅ 10.000.000 ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

    ✅ 4.600.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

    ✅ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΝΤΕΡΕ-ΑΓ. ΜΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΨΑΛΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

    ✅ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ, ΣΤΟ ΓΑΡΕΦΙ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΑΡΙΟ, ΣΤΑ ΞΑΝΘΩΓΕΙΑ κλπ

    ✅ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΚΤΗΜΑ ΑΝΩ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

    ✅ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΔΙΤ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

    ✅ 560.000 ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΕΔΕΣΣΑΣ, ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΤΗΣ 10/7/2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βιβλίο να βγάλετε με δημοσίευση παγκόσμια και υπογεγραμμένο να μείνει στις παγκόσμιες βιβλιοθήκες.
    Διότι νομίζετε ότι έκανε κατόρθωμα.
    Ωστόσο είναι η δουλειά του να εργάζεται για τα προβλήματα και την επίλυση αυτών του νόμου του, για αυτό άλλωστε πληρώνεται ένα σκασμό λεφτά και απέκτησε περιουσίες, με άνετη ζωή εις τας Αθήνας και όλα τα συναφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.