Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δολοφονία Καραϊβάζ: Έμβασμα ''αποκαλύπτει'' τους ηθικούς αυτουργούς- Αντ. Ξυλουργίδης: ''Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα'' (βίντεο)



Σημαντική εξέλιξη στην έρευνα της Αστυνομίας για το ποιοι έδωσαν την εντολή για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έρχεται στο φως, λίγες ώρες πριν την έναρξη της δίκης.
Στοιχεία που φαίνεται πως οδηγούν στους τουλάχιστον δύο ανθρώπους που ζήτησαν να πέσει νεκρός ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ ευελπιστούν πως θα έχουν σύντομα στα χέρια τους οι αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άρση του τραπεζικού απορρήτου των δύο αδελφών, ήδη προφυλακισμένων για συμμετοχή στην εκτέλεση του δημοσιογράφου, αποκαλύπτει υπέρογκες καταθέσεις στους λογαριασμούς τους που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν και χαρακτηρίζονται από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ασφάλειας, ως η αμοιβή για την εκτέλεση του δημοσιογράφου, που έπεσε νεκρός το μεσημέρι της 9ης Απριλίου 2021, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.
Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ως καταθέτης φαίνεται εταιρεία με έδρα χώρα της αλλοδαπής και ήδη έχει ζητηθεί η δικαστική συνδρομή, προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιοι κρύβονται πίσω από το έμβασμα με το εξαψήφιο νούμερο.
Η εκδίκαση της υπόθεσης για τη δολοφονία του δημοσιογράφου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης.
Υπενθυμίζουμε ότι δικηγόρος της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθας Αλεξανδροπούλου, αλλά και του γιού του, Δημητρίου, είναι ο Αντώνης Ξυλουργίδης.

Αντώνης Ξυλουργίδης: "Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα"
Στο μεταξύ, απειλητικά τηλεφωνήματα για την υπόθεση Καραϊβάζ αποκάλυψε ότι δέχεται ο Αντώνης Ξυλουργίδης. Ο δικηγόρος της οικογένειας του δημοσιογράφου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ τον Απρίλιο του 2021, μίλησε στον ΑΝΤ1 με αφορμή τη δίκη οποία ξεκινά την Τετάρτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.
Ο δικηγόρος της οικογένειας Καραίβάζ, επέκρινε το γεγονός πως η δολοφονία του δημοσιογράφου θεωρήθηκε ως «εργατικό ατύχημα», συμπληρώνοντας ότι ενώπιον του Μικτού Ορκωτού θα παρουσιαστούν δύο άτομα που φέρονται να είναι φυσικοί αυτουργοί, δίχως να έχουν ομολογήσει την εμπλοκή τους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.