Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Αιμοδοσία Έδεσσας για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη



20 χρόνια πέρασαν από τον Μάϊο του 2005, όπου κατά την 58η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, οι Υπουργοί Υγείας από όλο τονImageκόσμο, έκαναν ομόφωνη δήλωση δέσμευσης και υποστήριξης για την εθελοντική Imageαιμοδοσία, καθιερώνοντας την 14η Ιουνίου ως την Image Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.Η 20ή επέτειος της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδότη το 2024 σηματοδοτεί μια σημαντική ευκαιρία για να αναλογιστούμε τον βαθύ αντίκτυπο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις ζωές των ασθενών και των δοτών.

Η μετάγγιση αίματος διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην υγειονομική περίθαλψη, ωφελώντας τους ασθενείς που έχουν ανάγκη από αίμα και τα συστατικά του, βοηθώντας τους να ζουν περισσότερο και με καλύτερη ποιότητα ζωής. Επιπλέον υποστηρίζει σύνθετες ιατρικές και χειρουργικές διαδικασίες και καθίσταται αναντικατάστατος πόρος κατά τη διάρκεια ανθρωπογενών και φυσικών καταστροφών.

«Γιορτάζοντας 20 χρόνια προσφοράς:
Σας ευχαριστούμε, ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ!»
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.