Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο ''κακός χαμός'' τη νύχτα στη Βέροια- Δυνατό μπουρίνι ''ξήλωσε'' δέντρα και κολώνες ρεύματος - Στο σκοτάδι περιοχές



Την ώρα που σε πολλές περιοχές η χώρα χθες είχε υψηλές θερμοκρασίες, στη Βέροια ένα δυνατό μπουρίνι το βράδυ της Πέμπτης με ισχυρή βροχή και αέρα προκάλεσε αρκετά προβλήματα.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας του καλοκαιρινού μπουρινιού, είναι οι πτώσεις δέντρων σε διάφορα σημεία εντός και εκτός πόλης.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα inveria και veriotis ένα μεγάλο δέντρο στην οδό Ελιάς κοντά στην πλατεία, «ξηλώθηκε» και έπεσε στο οδόστρωμα. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την απομάκρυνση του δέντρου και την απελευθέρωση του δρόμου.

Εκτός από δέντρα σημειώθηκαν και πτώσεις σε κολώνες της ΔΕΗ με αποτέλεσμα η μισή πόλη από τον Αγ. Αντώνιο έως το Εργοχώρι είναι στα σκοτάδια.

Συνεργεία του Δήμου, της Περιφέρειας και της ΔΕΔΗΗΕ έσπευσαν για να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί, ενώ η Πυροσβεστική δεχόταν συνεχώς κλήσεις για απομάκρυνση δέντρων και μεγάλων κλαδιών.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Θα πάει αύριο ο κύριος υφυπουργός από την Πέλλα για να κάνει σύσκεψη για ροδάκινα με το πρόβλημα της αρρώστιας θα δει και το μπουρίνι. Εδώ και ένα χρόνο ειναι υφυπουργός φωνάζουμε τίποτα δεν γίνεται πάρα μόνο συσκέψεις για να μας καταγράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.