Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Συνεργασία Ευθύνης'': Έδεσσα και αθλητικές διοργανώσεις - Αποκατάσταση της αλήθειας



Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε όλοι μας το από 20/06/2024 Δελτίο Τύπου του Δήμου Έδεσσας, το οποίο κάνει λόγο, για την διοργάνωση του Super Cup Ορεινής Ποδηλασίας στην πόλη της Έδεσσας. Φυσικά η παράταξή μας χαιρετίζει και ενθαρρύνει τέτοιου είδους διοργανώσεις σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας και συγχαίρει το ποδηλατικό τμήμα του Αερωπού, για την άρτια διοργάνωση την οποία έκανε. Εδώ όμως θα πρέπει να φρεσκάρουμε λίγο την ασθενή μνήμη της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για πρωτοφανή διοργάνωση, αθλητικού γεγονότος στην πόλη της Έδεσσας, ότι αυτή έβαλε τον Δήμο στη θέση του οικοδεσπότη, από αυτή του φιλοξενούμενου. Ότι μετατρέπει την Έδεσσα σε μια «ανοιχτή» πόλη, που διεκδικεί, ακούγεται και αλληλοεπιδρά, όπως χαρακτηριστικά γράφει στο Δελτίο Τύπου. Παρεμπιπτόντως, πρέπει να κατακρίνουμε και την «διακριτική ευαισθησία» της Δημοτικής Αρχής, σε ότι αφορά τα θέματα προστασίας πρασίνου, που ενώ κατά τα χρόνια που ήταν στην αντιπολίτευση εξαπέλυε μύδρους κατά της τότε Δημοτικής Αρχής, ότι δεν κάνει τίποτε για να προστατεύσει τα πάρκα της πόλης, σήμερα αυτή τοποθέτησε μέρος της αγωνιστικής διαδρομής ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, τόσο για την βλάστηση, όσο και για την βιτρίνα της πόλης μας, με την αλλοίωση του πάρκου.

Ποια είναι όμως η πραγματική αλήθεια;

Ο Δήμος Έδεσσας, ενδεικτικά και μόνο αναφέρουμε, ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία, αθλητικές διοργανώσεις στην περιοχή μας.
Θυμίζουμε:

1. Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021. 10ος Ποδηλατικός Αγώνας Ορεινής ποδηλασίας. Δρόμος Κερασιού Έδεσσας.
2. Κυριακή 12 Μαρτίου 2023. Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCO, Μακεδονίας – Θράκης.

Όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσουν οι συνδημότες μας, ο Δήμος Έδεσσας ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ και ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ !!!

Καλό θα ήταν η παρούσα διοίκηση, πριν δημοσιεύει τέτοιου τύπου ανακοινώσεις, να ανατρέχει στο αρχείο εκδηλώσεων του Δήμου Έδεσσας, για να εξετάζει τις «πρωτοτυπίες» ή τις επαναλήψεις.

Τέλος, ενθαρρύνουμε τη Δημοτική Αρχή, να αφήσει στην άκρη τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και να ασχοληθεί με τα ανοιχτά μέτωπα του Δήμου, τα οποία εδώ και έξι μήνες, τα έχει αφήσει στον αυτόματο πιλότο, Μετατρέποντας την πόλη μας σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ… ΑΚΙΝΗΣΙΑ!!!

Πάντα θα είμαστε αρωγοί της όπου μας ζητηθεί σε ουσιώδη ζητήματα!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. ξυπνήσατε εκεί στην αντιπολιτευση; εδώ αυτοί κοιμούνται στα γραφεία τους εξαφανισμένοι ο λαός φωνάζει και εσείς τον ύπνο του δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο την πονάει τη συνεργασία ευθύνης, πόσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι φυσικό να την πονάει βλέποντας την κατάντια του Δήμου!!!! Όλα ρημάζουν....Πονάει την πόλη η Συνεργασία Ευθύνης...

      Διαγραφή
  3. Τζάμπα τα λες Γιάννη. Δόγμα αριστεράς και ΣΥΡΙΖΑ έχουν μάθει στον νέο δήμο . Στην αντιπολίτευση ήσαν πρώτοι αλλά τώρα από τη καρέκλα το απόλυτο μηδέν . Το κακό είναι ότι θα χάσει η πόλη 5 χρόνια άδικα για να μάθουν οι άσχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 13 χρονια οπισθοδρόμησης και εσωστρέφειας με Μουρατ και Γιαννου

      Διαγραφή
  4. 5 χρόνια πίσω η πόλη...θα μου πεις έχει μάθει από πίσω με ελάχιστες εξαιρέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε πάρτε κάνα κιλό μπογιά και βάψτε καμία διάβαση σε λίγο δε θα ξέρετε ούτε που υπήρχαν ντροπή σας λίγο τα αυτονόητα κόψτε κάνα χόρτο στα χωριά θα φάνε τα φίδια τα παιδιά μας ξυπνήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά από 13 χρόνια με μοναδικό έργο τις λάμπες led ( που ήταν και μέρος προγράμματος) και ένα ημιτελές γήπεδο τολμανε να μιλάνε? Το λιγότερο ντροπή. Επίσης το ευφάνταστο σχέδιο του mall στην κεντρική αγορά είναι έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής που απ' ότι φαίνεται μόνο στο χαρτί είναι υλοποιησιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες. Τολμάνε και μιλάνε οι διοίκηση του τίποτα επί 13 χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Εσύ 12:20 αυτά τα 13 χρόνια, μάλλον δεν ζούσες στην Έδεσσα, αυτούς όμως τους 6 μήνες που μάλλον ζεις, είσαι ευχαριστημένος από αυτούς τους ανίκανους που όπως φαίνεται ψήφισες; Μόνο να βγαίνουν φωτογραφίες σε έργα που δεν έχουν κάνει είναι ικανοί.

      Διαγραφή
  7. Επί τέλους, αρχίστε την αντιπολίτευση και πάψτε να τους χαϊδεύετε. Οι άνθρωποι είναι άχρηστοι και άσχετοι, κλεισμένοι στα καβούκια τους σαν τις χελώνες, σέρνονται με τον γνωστό Ρυθμό μη ξέροντας που πηγαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακρια απο εσας ολοι οι βολεμενοι!Η μαρουλα τι κανει?ο Μουρατ τ κανει?ξαπλωσαν ολοι και θυμηθηκαν και τον δημο?ο κ.Μουρατογλου ειναι ανυπαρκτος απο τα δημοτικα συμβουλια που ειναι αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.