19.6.24

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Γιαννιτσών για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, δύο άτομα από την Αλμωπία


Με την κατηγορία, σε βαθμό κακουργήματος, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης  κάθονται αύριο Πέμπτη 20.6.24, στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γιαννιτσών, δύο άτομα από την Αλμωπία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο κατηγορούμενοι (κάτοικοι Εξαπλατάνου και Αριδαίας), τον Νοέμβριο του 2022 "προκάλεσαν βαριά σωματική βλάβη σε ένα νεαρό άτομο, στον προαύλειο χώρο του Γυμνασίου- Λυκείου Εξαπλατάνου όπου το περίμεναν καθώς φέρεται να είχε κλείσει, μέσω instagram, ραντεβού με ανήλικη (13 ετών περίπου), αδελφή ενός εκ των κατηγορουμένων, ώστε να τον πείσουν να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί της. Τα δύο άτομα, φορώντας κουκούλες στα πρόσωπά τους, αρχικά λογομάχησαν μαζί του και στη συνέχεια του επιτέθηκαν με σφοδρά γρονθοκοπήματα, προκαλώντας του τραυματισμούς στο κεφάλι.

Να σημειωθεί ότι η δίκη έχει αναβληθεί μια φορά και το θύμα (μηνυτής) εκπροσωπεί ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ σοβαρά θέματα που αγγίζουν όλους τους γονείς.
    Θυμίζουμε ότι την αποκλειστική ευθύνη για ότι κάνει ένα παιδι μέχρι τα 18 την έχει ο γονιός.Ας το χωνέψουμε όλοι μας καλά καλά : μέχρι τα 18 είτε 12 είτε 18 θεωρούνται χαμηλής ωριμότητας άτομα.
    Και επειδή δυσκολευόμαστε αρκετά να το καταλάβουμε ας παραδεχτούμε κάτι: ούτε στα 19 ούτε στα 20 υπάρχει αυτή η ωριμότητα αλλά τι να κάνουμε.
    Γονείς: μην αφήνεται ούτε λεπτό τα παιδιά χωρίς διακριτική παρακολούθηση.Δεν είναι κάτι προαιρετικό ή σχετικό.Επιβάλλεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.