Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών Δνσης Οικονομικού Δήμου Πέλλας, λόγω αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων του



Λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των υποδομών του Δήμου Πέλλας την Παρασκευή 14/06/2024, κατά το χρονικό διάστημα 12:00 -15:00, δεν θα είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες που παρέχονται από την διεύθυνση οικονομικών όπως πληρωμές στα ταμεία του Δήμου, συμπεριλαμβανομένων και των ταμείων των απομακρυσμένων δημοτικών ενοτήτων (Κρύα Βρύση, Γαλατάδες, Πέλλα, Ν. Μυλότοπος), έκδοση βεβαιώσεων ΤΑΠ, έκδοση Δημοτικής Ενημερότητας και γενικότερα κάθε συναλλαγή που απαιτεί την χρήση των πληροφοριακών συστημάτων.

Η διακοπή της παροχής των υπηρεσιών γίνεται στο πλαίσιο σημαντικών εργασιών αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών σε σύγχρονες εκδόσεις και υποδομές για την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης.

Θα καταβληθεί η μέγιστη προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Στόχος είναι να ολοκληρωθεί επιτυχώς η μετάβαση σε νέες υποδομές που θα προσφέρουν ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και αποδοτικότερο περιβάλλον λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Διεύθυνση Προγραμματισμού και Ανάπτυξης

Τμήμα Προγραμματισμού και Πληροφορικής

Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.