Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε επιφυλακή ο Δήμος Έδεσσας για την πυρκαγιά στο Άνω Γραμματικό που κατασβέστηκε- Ευχαριστίες στην Π.Υ.



Σε πλήρη έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε χθες Δευτέρα, στο Άνω Γραμματικό, ενώ, όπως επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Έδεσσας, Βαγγέλης Θωμάς, σε  επιφυλακή βρέθηκε ο Δήμος Έδεσσας για την πυρκαγιά. 
Παράλληλα, σε ανάρτησή του ευχαριστεί τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν.Πέλλας Ζώη Γιώτη & τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας Γιάννη Σολομωνίδη για το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και ανταπόκρισης που επέδειξαν".

Ολόκληρη η ανάρτηση του αντιδημάρχου:
"Σήμερα (24/6) από τις μεσημεριανές ώρες έως και αργά το απόγευμα προκλήθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση του Άνω Γραμματικού από κεραυνό.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας αλλά και όμορων περιοχών στη κατάσβεση αυτής με την συνδρομή μάλιστα δύο canadair και ενός ελικοπτέρου.

Ταυτόχρονα σε επιφυλακή βρέθηκε προληπτικά και ο Δήμος μας με την τοποθέτηση της υδροφόρας μας σε σημείο τροφοδοσίας για την παροχή νερού καθώς και μηχανήματος έργου σε περίπτωση διάνοιξης δρόμου.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η φωτιά τέθηκε σε πλήρη έλεγχο. Μόλις πριν από λίγο κατεβήκαμε από τον οικισμό με τους Αξιωματικούς υπηρεσίας που έφεραν σε πέρας μια δύσκολη και δύσβατη πυρκαγιά.

Τέλος ευχαριστώ τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν.Πέλλας Ζώη Γιώτη & τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας Γιάννη Σολομωνίδη για το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και ανταπόκρισης που επέδειξαν."







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Συγχαρητήρια που σβήσατε την φωτιά, αλλά πότε προλάβατε και βγήκατε και φωτογραφία λεζάντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έμαθαν από το Θαμλιδη και το Γιάννου τα παιδιά του λαού.

      Διαγραφή
  2. Άλλοι τρέχουν και άλλοι πάνε για φωτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο το Ανω Γραμματικό. 30 χρόνια το επισκέπτομαι κάθε Δεκαπενταύγουστο. Πάντα συναντούσα στο δρόμο ένα κύριο με αστυνομική στολή που έκανε ωτοστόπ. Μπίλλυ τον έλεγαν και δεν τον βλέπω τελευταία. Γνωρίζει κανείς αν είναι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά είναι απλά γέρασε ο καημένος και δεν βγαίνει πρέπει να έχει κάποια προβλήματα με την μέση !Ο γνωστός και αγαπημένος Μπιλι μας!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ. Πολύ. Και το Δεκαπενταύγουστο όλοι στο Άνω Γραμματικό .Καλό Αντάμωμα.

      Διαγραφή
  4. Ακόμα και σε πυρκαγιά ασχολούμαστε με τη φωτογράφιση;
    Φτάνει πια.
    Μαζέψτε τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.