Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας: Συλλογή Βλαστοκυττάρων



Ο Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας εγκαινιάζουμε  μία νέα συνεργασία με τη Δημόσια Τράπεζα Βλαστοκυττάρων του Γενικού Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Μπορούμε να σας διαθέσουμε το «ειδικό κουτί» που βλέπετε στη φωτογραφία και περιλαμβάνει οδηγίες για τον τρόπο που μπορεί να γίνει η δωρεά.
Έχετε σκεφτεί πως με την ωραιότερη στιγμή της ζωής σας, που είναι η γέννηση του παιδιού σας, μπορείτε να "χαρίσετε ζωή" και κάποιον συνάνθρωπό σας; Αυτό γίνεται με την δωρεά βλαστοκυττάρων!!!
Μέχρι πρόσφατα το αίμα αυτό μαζί με τον πλακούντα το πετούσαμε μια και δεν γνωρίζαμε τη χρησιμότητά του. Τώρα όμως γνωρίζουμε ότι το λίγο έστω αυτό αίμα που παραμένει στον πλακούντα είναι υπερπολύτιμο και μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές και ιδιαίτερα ζωές παιδιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μόσχευμα σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες που πάσχουν από λευχαιμία και άλλες κακοήθειες ή γενετικές ασθένειες.
Δωρίζουμε τα Βλαστοκύτταρα στη Δημόσια Τράπεζα Βλαστοκυττάρων του Γ.Ν. Παπανικολάου και δίνουμε ελπίδα Ζωής σε μικρά παιδάκια, με λευχαιμία κυρίως αλλά και με άλλες αιματολογικές ασθένειες.
Απευθυνόμαστε σε όλες τις μελλοντικές μανούλες εδώ στον Δήμο Πέλλας και φυσικά στην ευρύτερη περιοχή του Νομού μας να προμηθευτούν από τον Σύλλογο μας το ειδικό κουτί και να το έχουν για την ομορφότερη στιγμή της ζωής τους.
Γιατί λίγο πριν τη γλυκιά ώρα που γίνεσαι μητέρα, χαρίζεις ζωή σε ακόμη ένα παιδί!!!
Ο Σύλλογός μας είναι ανοικτός κάθε μέρα από τις 9.00 π.μ έως τις 13.30 μ.μ. 
Βρισκόμαστε στην οδό Χατζηδημητρίου 95β, απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2382081308.
ΔΩΡΙΖΟΥΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ-ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ!

Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.