Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναυλία Γιάννη Κότσιρα στα ''Ελευθέρια'' του Δήμου Κιλκίς



Ο Δήμος Κιλκίς προσκαλεί όλους τους πολίτες να συνεορτάσουν τα εκατόν έντεκα χρόνια ελευθερίας της πόλης του Κιλκίς, θεμελιωμένα στην Ιστορική Μάχη του Κιλκίς, την Πέμπτη 20 Ιουνίου στη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου, με την οποία κορυφώνεται ο εορτασμός των φετινών Ελευθερίων.   

Ο αγαπημένος ερμηνευτής μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του στον Σταυρού του Νότου και με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ στις αποσκευές του, θα επικοινωνήσει τα τραγούδια του στο κοινό. Έχοντας στο πλάι του για δεύτερη χρονιά την ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου αλλά και τη Δήμητρα Μπουλούζου, σταθερή συνεργάτιδα του τα τελευταία έξι χρόνια, ο Γιάννης Κότσιρας έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Παλιά και αγαπημένα, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια από τον νέο του κύκλο τραγουδιών ‘’Παράθυρο στο άπειρο’’, σε μουσική Μανώλη Ανδρουλιδάκη, πάνω σε στίχους και ποιήματα του Άλκη Αλκαίου. Ένα πρόγραμμα που όπως πάντα έχει στόχο τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.

Τον Γιάννη, τη Μυρτώ και τη Δήμητρα συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Η συναυλία αρχίζει στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.