Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποκατάσταση κλιματισμού στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών



Με βάση το συνεχές ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής Πέλλας για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών και την αρτιότητα των υποδομών του Δήμου, συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν σύντομα όλες οι ενέργειες για την αποκατάσταση του κλιματισμού στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών. Ειδικότερα, προχωρά η διαδικασία αποκατάστασης ή (αν χρειασθεί) αντικατάστασης του συστήματος ψύξης της μονάδας κλιματισμού στην αίθουσα του κτιρίου.

Να σημειωθεί ότι η μονάδα ψύξης στην κλιματιστική εγκατάσταση της μεγάλης αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου αρχικά υπολειτουργούσε (για 2 χρόνια) και στη συνέχεια (τα τελευταία 3 χρόνια) βρισκόταν σε πλήρη αδράνεια λόγω βλάβης, με αποτέλεσμα για 5 ολόκληρα έτη οι συνθήκες που επικρατούσαν στην αίθουσα τόσο για τους συντελεστές των εκδηλώσεων όσο και για το κοινό, να μην είναι κατάλληλες σε περιόδους υψηλών θερμοκρασιών.

Ζητούμε την κατανόηση των συνδημοτών μας μέχρι την τελική αποκατάσταση του κλιματισμού στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.

Από το Γραφείο Τύπου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Και όμως αυτός ο άνθρωπος (Σταμκος) ήταν δήμαρχος 13 χρόνια!! Απορώ τελικά με τα κριτήρια των πολιτών όταν πηγαίνουν στην κάλπη. Πιθανά να ψηφίζουν με τα πόδια και όχι με τα άνω άκρα και το μυαλό. Εσείς νεαροί και φιλόδοξοι παντογνώστες καλά θα κάνετε να "αραιωσετε" τα δελτία τύπου παρασυρόμενοι από ατάλαντους δήθεν δημοσιογραφουςγιατί θα σας μείνει "κουσούρι". Μια απλή ενημέρωση ειναι αρκετή και μπράβο σας για την πρόθεση αποκατάστασης γιατί οι συνθήκες σε θερμές ημέρες είναι βασανιστικές... ($$$)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.