Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ορκίστηκαν τα μέλη της νέας κυβέρνησης



Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης.
Στο Προεδρικό Μέγαρο παρέστησαν 23 υπουργοί και 39 αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί. Οι 15 είναι γυναίκες και από αυτές οι 4 είναι υπουργοί, 1 αναπληρώτρια υπουργός και 10 υφυπουργοί.
Μοναδική απούσα η Ειρήνη Αγαπηδάκη που νοσεί με κοροναϊό. Η κ. Αγαπηδάκη αναλαμβάνει αναπληρώτρια υπουργός Υγείας στη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Από την τηλεόραση παρακολούθησε ο Λάκης την ορκωμοσία; Τις μακακίες που έλεγε στα κορόιδα γύρω του για δύο συνεχόμενες ημέρες ότι θα υπουργοποιηθει τις κατάπιε; Τα βουντού να χάσει την θέση ο υφυπουργός δεν πιάσαν τόπο γιατί ούτε ο Θεός τον θέλει πλέον αλλά ούτε και ο διάβολος. Αχ καημενουλη βουλευτακο της πεντάρας, δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Όπως ο στρατός σου σε έδωσε την πρωτιά, έτσι οι ίδιοι άνθρωποι θα σε λιώσουν πολιτικά. Διαπιστώνω δε ότι ειδικά δύο - τρείς που σε έτρεχαν από τα πρώτα σου βήματα, τώρα θα κάνουν οτι χρειάζεται (κατά δήλωση τους) για να σε ξεσκίσουν αλύπητα. Μάλλον δεν φταίει οτι είσαι μόνο ψεύτης και αδίστακτος. Προφανώς είσαι καί κάτι ακόμη που θα το μάθουμε σύντομα. Πάντως Έδεσσα, Σκύδρα, Αριδαία, Κρύα Βρύση, Γιαννιτσά σε βλέπω χλωμό (ειδικά σε μια απο αυτές τις πόλεις θα εκπλαγεις γιατί θα σε γλεντήσουν βάναυσα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα είναι σωστά, ότι πρέπει να πάρουν πόδι οι 300 και να γίνουν βάση συντάγματος πλέον 200 οι εκπρόσωποι βουλευτές, αν και πάλι πολλοί θα είναι, έτσι θα περικοπούν τα τόσα πολλά έξοδα για τα λεφτά που ξοδεύουμε και τους πληρώνουμε δίχως αντίκρισμα. ΓΙΑΤΙ τι έκαναν οι τόσοι πολλοί βουλευτές για την χώρα, τίποτα, μόνο για ίδιον όφελος υπάρχουν και τους πληρώνουμε αδρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και άλλοι υποψηφιοι από αυτό το χωριό έτσι είναι, δεν είναι πρωτότυπο για αυτους, η εντιμότητα και ακεραιότητα είναι λέξη άγνωστη σε αυτό το χωριό. Οι ψεύτες και δολιοι τύποι έχουν περισσέψει παντού, ειδικά σε αυτό το χωριό είναι όλοι και γνωστό το χωριό και για τα βουντού

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.