Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Εκδήλωση σε μαθητές για την κυβερνοασφάλεια με εισηγητή τον Αντιστράτηγο ε.α. Γιώργο Παπαπροδρόμου



Πολύ σημαντική ήταν η σημερινή εκδήλωση 
σε μαθητές σχολείων της περιοχής για την κυβερνοασφάλεια με τίτλο "Θερινό σχολείο (summer school) στις Γειτονιές της Επιστήμης", που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, στα Γιαννιτσά (Δημαρχείο), με εισηγητή τον Αντιστράτηγο ε.α. Γιώργο Παπαπροδρόμου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, του Δήμου Πέλλας και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν μαθητές, εκπαιδευτικοί και φορείς.

Ο κ. Παπαδροδρόμου σε ανάρτησή του επισημαίνει: "Συγχαρητήρια στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους φορείς που συμμετέχουν στη δράση αλλά και στους γονείς που ενθαρρύνουν τα παιδιά στη συμμετοχή τέτοιων δράσεων. Μήνυμα αισιοδοξίας από μια ελπιδοφόρα νέα γενιά (υπάρχει και η δημιουργική πραγματικότητα της προσπάθειας και της γνώσης).Ευχαριστώ για την πρόσκληση τους διοργανωτές."






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.