Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Πέταξαν τα ναρκωτικά στο δρόμο μόλις είδαν τον Αστυνομικό έλεγχο



Συνελήφθησαν χθες (14 Ιουνίου 2024) το βράδυ στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας άνδρας και μία γυναίκα, καθώς επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και προ του επικείμενου ελέγχου, η γυναίκα απέρριψε στο οδόστρωμα ποσότητα κάνναβης, βάρους 1,8 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. 
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι την παραπάνω ποσότητα την είχαν προμηθευτεί νωρίτερα έναντι χρηματικής αμοιβής από άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη. 
Όπως διαπιστώθηκε σε αύλειο χώρο εγκαταλειμμένου καταστήματος είχε αποκρύψει 3 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 16,2 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. 
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του αλλά και στο όχημα που χρησιμοποιούσε, κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.485 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.