16.6.24

Βράβευση τμημάτων Μπάσκετ του Μ.Αλεξάνδρου Γιαννιτσών από τον Δήμαρχο Πέλλας και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού

 

4 σχόλια:

  1. Κοιτάξτε να ξεφορτωθείτε κάτι σκουπίδια παλιούς που ποτιζουν χορτα, και πού επιβλήθηκαν με το έτσι θέλω στο γήπεδο και το παίζουν αρχηγοί, κάνοντας μπουλινγκ σε όσους δεν θέλουν μέσα στα πόδια τους για να λιμενονται τον χώρο προς ίδιον όφελος.
    οι εργάτες καθαριότητας του Δήμου Πέλλας γιατί κρύβονται στο γυμναστήριο Γιαννιτσών και έκαναν και δωμάτιο με θέρμανση για να ξεχειμωνιαζουν κιόλας, κάνοντας την ούρηση τους μπροστά στον κόσμο που γυμνάζεται , χωρίς ντροπή, προσβαλωντας την γενετήσια ύπαρξη των αθλούμενων.
    Το γκαράζ του Δήμου Πέλλας δεν είναι για τους εργαζόμενους της καθαριότητας χώρος που θα πρέπει να έχουν ως βάση οι εργάτες καθαριότητας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάντε επιτέλους κάτι για να φύγουν τα ανθρωποειδή που το έκαναν λημέρι τους το γήπεδο γιανιτσων και κακοσυμπεριφερονται στους πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σκεφτείτε ότι πληρώνονται αυτοί οι άνθρωποι ως υπάλληλοι του Δημοτικού σταδίου γιαννιτσων, αν είναι δυνατόν.
      Να τους αλλάξουν, πριν γίνουν και μηνύσεις

      Διαγραφή
    2. Εσυ μάλλον εισαι από αυτούς που μόνο αρπάζεις τα 30 από τα παιδιά και δεν προσφέρεις τίποτα απλά σε χαλάει που έχεις ένα γήπεδο κουρεμένο και ο άνθρωπος αυτόσδεν πέρνει ούτε ένα ευρώ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.