Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και από τον Ν. Παπανδρέου, μετά τον Οδ. Κωνσταντινόπουλο



Μετά την επιστολή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει και ο Νίκος Παπανδρέου, με άρθρο του στο Πρώτο Θέμα.

Μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του κόμματος αναφέρει ότι "οι ευθύνες στην πολιτική είναι αντικειμενικές" και ότι "την ευθύνη έχει η ηγεσία de facto και είναι αυτή η οποία απορρίφθηκε από το πολιτικό σώμα", τονίζοντας πως "σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για το κόμμα μας, το λόγο πρέπει να έχουν άμεσα οι φίλοι και τα μέλη, η αληθινή βάση του ΠΑΣΟΚ. Τα προβλήματα μεγαλώνουν και η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει. Η ιστορία τους απρόθυμους τους αφήνει πίσω".

Σύμφωνα με τον Ν. Παπανδρέου, "για διαδοχικές εκλογές επικράτησαν μικροπολιτικές, προσωποπαγείς και ευνοιοκρατικές στρατηγικές", κάτι που οδήγησε "σε διαιρέσεις που διέτρεξαν το κόμμα από τα στελέχη μέχρι και τη βάση των φίλων του".

"Τίποτα από αυτά δεν συνάδουν με τις αξίες του ΠΑΣΟΚ. Αυτό το γνωρίζει η κοινωνία, η οποία στις πρόσφατες εκλογές, τις απέρριψε με κάθε τρόπο", προσθέτει ο ίδιος.

Νωρίτερα σήμερα, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε θέσει άμεσο θέμα ηγεσίας με επιστολή του στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σπυρόπουλο στην οποία ζητά την επίσπευση των διαδικασιών για νέα εκλογή.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή ανέφερε ότι "ζητώ άμεσα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, να συγκληθούν τα όργανα του ΠΑΣΟΚ, και να αποφασίσουν το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα: Οι καταστατικά προβλεπόμενες για το 2025 εκλογικές διαδικασίες για την ηγεσία της παράταξης, να επισπευστούν, ώστε μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, να έχουν ολοκληρωθεί τόσο αυτές, όσο και το μετέπειτα Συνέδριο για την ανάδειξη των πολιτικών μας και την εκλογή των συλλογικών μας οργάνων".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ένας αρχηγός ενός κόμματος πρέπει να παίρνει τα μηνύματα και να κάνει πίσω .Τα μεγάλα κόμματα χρειάζονται αρχηγούς που να εμπνέουν . Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν πολιτικοί που μπορούν να το κάνουν μεγάλο κόμμα και αντίπαλο δεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο ΠΑΣΟΚ απέμεινε το κατακάθι που αφήνει ο καφές στο φλυτζάνι της κυρά Κατίνας η οποία με την σειρά της πηγαίνει στην γειτόνισσα να της πει το μέλλον. Τόσο απλά για ένα κόμμα που ξεπουλήθηκε στον Μητσοτάκη έχοντας ανταλλάξει την εκδούλευση αυτή με ορισμένους υπουργικούς θωκους. Άντε τυχεροί εκλέξατε διά μέσου της Ν.Δ δύο Ευρωβουλευτές συν δύο δικούς σας σύνολο 4. Ποιός στην χάρη σας... ($$$)

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.