Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο Ελευθεροχώρι (βίντεο)



Κατασβέστηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε χορτολιβαδική έκταση στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Πέλλας. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν στο σημείο 28 Πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και δέκα οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποίησαν δύο αεροπλάνα. 
Και σε αυτή την περίπτωση εστάλη αντίστοιχο μήνυμα 112 στους κατοίκους της περιοχής. 
Στο σημείο έσπευσε αμέσως ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης μαζί με τους Αντιδημάρχους Κύρρου Σίμο Φωστηρόπουλο, Πολιτικής Προστασίας Νίκο Κατσαμπέρη και Περιβάλλοντος Δημήτρη Δαμασκούδη.
Δύναμη πυρόσβεσης παραμένει στην περιοχή για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης.










 
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. μπράβο σε όλους!! βρείτε ποιος χιμπατζής την έβαλε και κόψτε του τον κώλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου. Όμως.. σε αυτή την χώρα που ζούμε, κάποιος βιάζει μια κοπέλα και τρώει 18 χρόνια φυλακή η οποία μειώνεται στα 9 και είναι έξω με αναστολή! Τώρα αν χρωστάς 1000 ευρώ στην εφορία είσαι κάθαρμα και λαμόγιο για το κράτος και μπορεί να σε βάλουν στην φυλακή. Επομένως ο χιμπατζής που ανέφερες μάλλον θα απολαμβάνει τις μπανάνες του τώρα.. 🍌🙊

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.