Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Κιλκίς στον Διοικητή του Τ.Α. και στην Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας



Συγχαρητήριες ευχές Δημάρχου Κιλκίς στον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και στην Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας για την εξιχνίαση της κλοπής των δημοτικών σκαφών ογκωδών απορριμμάτων. 

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συγχαίρει θερμά τον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και τους αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος για την επιτυχία τους στην εξιχνίαση της κλοπής των τριών σκαφών ογκωδών απορριμμάτων που αφαιρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες από τους οικισμούς Καμπάνη, Πεδινό και Μέσους Αποστόλους.

Στο συγχαρητήριο μήνυμα που απέστειλε στον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας ο Δήμαρχος Κιλκίς εκθειάζει μεταξύ άλλων την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών στην έρευνα και  στον εντοπισμό των θρασύτατων δραστών και υπογραμμίζει ότι το έργο των λειτουργών της δημόσιας ασφάλειας ενδυναμώνει την εμπιστοσύνη του Δήμου και των πολιτών στη δύσκολη αποστολή που έχουν επιφορτιστεί για την πάταξη της παραβατικότητας και του οργανωμένου εγκλήματος και εμπεδώνει το αίσθημα ασφάλειας. 

Οι κλαπείσες σκάφες των ογκωδών απορριμμάτων έχουν αποδοθεί στον Δήμο Κιλκίς και θα επανατοποθετηθούν στους οικισμούς για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της καθαριότητας. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.