Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοινή εμφάνιση Μιχαηλίδη- Τσιφτσή στα Γιαννιτσά: Τα δύο ''αστέρια'' του ΠΑΟΚ στον Foris The Barber



Όλο και πιο έντονο είναι τα τελευταία χρόνια το "άρωμα" του Δήμου Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Μετά τον Μαλιούφα (Δροσερό), τον Παναγιωτίδη, τον Πέλκα, τον Μιχαηλίδη (Γιαννιτσά), έρχεται ένα παιδί από τη Νέα Πέλλα να συνεχίσει την ποδοσφαιρική παράδοση. Όπως έγινε γνωστό -και δημοσιεύσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ- η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα Αντώνη Τσιφτσή που έρχεται να καλύψει τη θέση που έμεινε κενή με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Τα δύο "πατριωτάκια" του ΠΑΟΚ από την περιοχή μας, ο Γιάννης Μιχαηλίδης και ο Αντώνης Τσιφτσής, εκτός από τις κοινές εμφανίσεις μέσα στα γήπεδα, ξεκίνησαν παρέα και κοινές εμφανίσεις και στην κοινωνική τους ζωή. Έτσι λοιπόν οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, επισκέφθηκαν πριν λίγες ημέρες και δέχθηκαν κομμωτική περιποίηση και κούρεμα από τον Φόρη Θεοδοσιάδη- Foris The Barber (Barbershop), στα Γιαννιτσά!

Βέβαια ο Φόρης  έχει κάθε λόγο να χαίρεται όταν έχει τέτοιους πελάτες που τιμούν ποδοσφαιρικά την περιοχή...

Δ. Μπ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.