19.7.24

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους παρακάτω οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί-χορηγοί στο δύσκολο έργο μας, κάνοντας τον χώρο του σχολείου μας ασφαλέστερο, πιο φιλικό  και με καλύτερες συνθήκες υγιεινής :

1)   Την κ. ΠΡΟΒΑΤΑΚΗ Χριστιάνα και τον κ. Μπαρμπαγιάννη Κων/νο , οι οποίοι αφιλοκερδώς πραγματοποίησαν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση του νέου καταστατικού του Συλλόγου σύμφωνα με το νόμο.
2)   Το κατάστημα Venture bar (κ. ΤΣΕΣΜΕΤΖΗ Βενιαμίν)
3)   Το κατάστημα Irish Pub (κ. ΣΑΡΑΚΙΝΛΗ Χρήστο)
4)   Το συνεργείο αυτ/των του κ. ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗ Παντελή
5)   Το μεζεδοπωλείο << ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ>> (κ. ΚΟΡΕΚΤΣΙΔΗ Κων/νο)
6)   To κατάστημα εμπορίας ποτών κλπ ΙΣΜΥΡΛΗ Νικολάου
7)   Τον κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Χαράλαμπο (τεχνικό ψύξης-θέρμανσης)
8)   Το φωτογραφείο ΄΄ΧΑΤΖΗΜΑΤΘΑΙΟΥ΄΄
9)   Τον κ. ΜΠΟΖΙΝΗ Δημήτριο (λογιστικό γραφείο)
10) Την κυρία ΛΑΖΑΡΟΥ Σταυρούλα για την χορήγηση οικοδομικών υλικών και ελαιοχρωμάτων 
11) Τον κ. ΓΚΛΑΒΑΚΗ Γεώργιο (φυτώρια ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ Γεώργιος και ΣΙΑ Ο.Ε)
12) Όλους τους γονείς των παιδιών που φοίτησαν ή θα φοιτήσουν στο σχολείο μας,  που πραγματοποίησαν χορηγίες ή εργάστηκαν εθελοντικά
13) Τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των Τμημάτων Υγείας Πρόνοιας και Γεωπονίας του 1ΟΥ ΕΠΑΛ Αριδαίας για την συνεισφορά τους στην κατασκευή πασχαλινών λαμπάδων και τη δενδροφύτευση της αυλής
14) Τις Υπηρεσίες του Δήμου Αριδαίας οι οποίες ανάλογα με το αντικείμενο του προβλήματος έδιναν λύση και συνέδραμαν στο έργο του Συλλόγου.
15) Την Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κ. ΜΠΕΓΛΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία και το σύλλογο διδασκόντων  με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία δίνοντας από κοινού λύση σε κάθε πρόβλημα αρμοδιότητας μας.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στα παιδιά που αποφοίτησαν από το Νηπιαγωγείο μας , καλή επάνοδο στα παιδιά που θα μείνουν και την επόμενη σχολική χρονιά και καλή φοίτηση στα παιδιά που θα έρθουν στο Νηπιαγωγείο μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
       
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος                              ΚΗΣΕΛΙΓΚΑΣ Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.