Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προμαχώνας: Στα ύψη η κίνηση – Σε έξι μέρες 200 χιλιάδες τουρίστες πέρασαν τα σύνορα



Αυξημένη, με πρωτόγνωρα νούμερα ρεκόρ, καταγράφεται η κίνηση στο τελωνείο του Προμαχώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου έως και χθες Σάββατο 6 Ιουλίου από τον Προμαχώνα πέρασαν στην Ελλάδα 200.000 άτομα υπήκοοι χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Το μεγαλύτερο μέρος των ξένων τουριστών – επισκεπτών προέρχονταν από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, ήταν κυρίως ζευγάρια ή οικογένειες που έρχονται στην Ελλάδα για να κάνουν διακοπές με προορισμό περιοχές όπως ο Στρυμονικός κόλπος, από την Καβάλα μέχρι τον Σταυρό, τη Χαλκιδική και τη Θάσο.

Η κίνηση στον Συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα συναγωνίζεται την κίνηση στο αεροδρόμια «Ελευθέριος Βενιζέλος» και  «Μακεδονία». Είναι χαρακτηριστικό ότι το Σάββατο 6 Ιουλίου από τον Προμάχωνα, από την είσοδο και την έξοδο πέρασαν 90.000 τουρίστες-επισκέπτες.

Λόγω της αυξημένης κίνησης η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών έχει λάβει πρόσθετα μέτρα με πολλούς αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός και με αυξημένη παρουσία στις κύριες οδικές αρτηρίες που οδηγούν στα παράλια.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.