Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Νεκρή 27χρονη σε τροχαίο



Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα (14:15΄) στο 1ο χιλ. της ΕΟ Έδεσσας – Θεσσαλονίκης λίγο έξω από το Νοσοκομείο. 
Συγκεκριμένα επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονη από την Έδεσσα με κατεύθυνση προς Ριζάρι, συγκρούσθηκε με φορτηγό που οδηγούσε 64χρονος με κατεύθυνση προς Έδεσσα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα η 27χρονη.
Την νεαρή γυναίκα απεγκλώβισε χωρίς τις αισθήσεις της η Πυροσβεστική με τη συνδρομή επτά πυροσβεστών με τρία οχήματα. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Έδεσσας, ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. 
Τις συνθήκες του τραγικού τροχαίου ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο δυστύχημα:
 Χθες (16 Ιουλίου 2024) και ώρα 14.15 περίπου, στο 88ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Φλώρινας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 27χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 27χρονης, καθώς και τον τραυματισμό του 64χρονου και ενός 35χρονου ημεδαπού, που επέβαινε στο δεύτερο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment