Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γάμος πολλών… καρατίων στην Ινδία: Τριήμερο γλέντι με κόστος 320 εκατομμύρια δολάρια (φωτο)



Την εκλεκτή της καρδιάς του στη Βομβάη παντρεύεται ο μικρός γιος του πλουσιότερου Ασιάτη, του 67χρονου Ινδού δισεκατομμυριούχου Ambani, σε μία τελετή γεμάτη χλιδή με χιλιάδες καλεσμένους του διεθνούς τζετ σετ, πολιτικούς και μεγιστάνες. Η επίσημη τελετή έγινε στον ουρανοξύστη 27 ορόφων, της οικογένεια του Ινδού επιχειρηματία.

Ειδικότερα, ο 29 χρονος Ανάντ Αμπάνι και συνομήλικη του Ραντίκα Μέρτσαντ, ξεκίνησαν από χθες (12/7) την τριήμερη τελετή ενός γάμου, που κοστίζει 320 εκατομμύρια δολάρια.

Το νυφικό στο οποίο πρωταγωνιστούν το κρεμ και το κόκκινο χρώμα, ήταν όλο στολισμένο με τα πιο ακριβά κοσμήματα.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι  ήταν η Κιμ Καρντάσια που φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα, ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο και ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ μετά της συζύγου του. Στον διάσημο γάμο έφτασαν και η Πριγιάνκα Τσόπρα και ο σύζυγός της Τζο Τζόνας.

Το περασμένο Σαββατοκύριακό τραγούδησε μόνο για τη οικογένεια και τους φίλους του ζευγαριού και ο διάσημος ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος έλαβε χρυσή επιταγή 10 εκατομμυρίων δολαρίων.
Τον προηγούμενο Μάρτιο είχαν διοργανώσει μία προγαμήλια τελετή που είχε πολύ λάμψη και χλιδή. Σε αυτήν, που είχε επίσης κρατήσει τρεις μέρες, είχαν προσκληθεί 1.200 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ο Μπίλ Γκέιτς και ο Μάρκ Ζούγκερμπεργκ.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της διάσημης πόπ σταρ Ριάνα που λέγεται ότι έλαβε το καθόλα ευκαταφρόνοητο ποσό του ενός εκατομμύριου δολαρίων.

Πάντως, η υπερβολική χλιδή και προβολή του γάμου σε μία χώρα που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχιας δίχασε.

Για τρεις μέρες, τα μεγαλύτερα δίκτυα του κόσμου αναμένεται να είναι στραμμένα σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς γάμους της χρονιάς.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αυτά είναι γλέντια! Μας κάνει εντύπωση βέβαια το ποσό, αλλά οι Ινδοί πλούσιοι έχουν και αυτοί την αισθητική τους. Το ζητούμενο είναι τι κάνει η πλέμπα της Ινδίας, αλλά και της Ελλάδας για γεγονότα όπως αυτά. Έχουμε και εμείς αντίστοιχα παραδείγματα υπερβολικής προβολής πλούτου από τους εγχώριους ολιγάρχες, η οποία πάντα συνοδεύεται από εξευτελισμό των φτωχότερων εργαζομένων, είτε αυτοί είναι τραγουδιστές είτε απλά γκαρσόνια, είτε εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις τους. Οι πλουτοκράτες έχουν αποδεσμευθεί για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά από οποιονδήποτε δεσμό μπορεί να τους συνέχει με την υπόλοιπη κοινωνία. Ανέκαθεν αποτελούσαν κίνδυνο για τις κοινωνίες, αλλά αυτό το οποίο συμβαίνει στις μέρες μας δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Δεν μπορεί π.χ. κανείς να συγκρίνει του Μέδικους της Αναγεννησιακής Φλωρεντίας, οι οποίοι χορήγησαν έργα τέχνης τα οποία θαυμάζουμε ακόμη και σήμερα με τους σημερινούς τεχνοκράτες υπερπλούσιους. Καλό είναι να ξυπνήσουμε και καταρχήν να σταματήσουμε να αποθεώνουμε τον πλούτο, στην συνέχεια να σταματήσουμε να μιμούμαστε τις αντικοινωνικές συμπεριφορές τους και στο τέλος να τους στείλουμε. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ξεκάθαρα και σαφέστατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είπε ο επαναστάτης του φβ και άλλαξε καναπέ, η επανάσταση θα αργήσει θέλουν περισσότερα like

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.