Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μια Γιορτή γεμάτη Χαρά και Δημιουργικότητα στο 3ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Γιαννιτσών



Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 το καλοκαιρινό εργαστήρι του 3ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Γιαννιτσών. 
Η αυλή του σταθμού γέμισε με χαρούμενες φωνές, γέλια και χρώματα, καθώς παιδιά, γονείς και προσωπικό αποχαιρέτησαν μια ακόμη δημιουργική σχολική χρονιά. 
Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη αγάπη και χαρά, με παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Τα παιδιά εντυπωσίασαν με τις μουσικοκινητικές τους παρουσιάσεις, τραγουδώντας και χορεύοντας με κέφι και ενθουσιασμό. Η δημιουργικότητα ήταν στο επίκεντρο, με τα παιδιά να φτιάχνουν πολύχρωμα χάρτινα παγωτά, δίνοντας μια γλυκιά νότα στην εκδήλωση. 
Γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μαζί σε ένα αθλητικό παιχνίδι. Το "ψάρεμα" σε πισίνες προσέφερε στιγμές δροσιάς και χαράς, ενώ οι νησιώτικοι χοροί γέμισαν την αυλή με παραδοσιακούς ρυθμούς και χρώματα. 
Ήταν πραγματικά μια γιορτή που συνδύασε τη μάθηση με τη διασκέδαση, αναδεικνύοντας τις δεξιότητες και τα ταλέντα των μικρών μας μαθητών. 
Η Διευθύντρια των παιδικών σταθμών τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία της, επιβεβαιώνοντας τη σημασία αυτής της γιορτής για την εκπαιδευτική κοινότητα:
​"Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους γονείς για την υποστήριξη και τη συμμετοχή τους καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η συνεργασία τους ήταν πολύτιμη και συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία του εκπαιδευτικού μας έργου. Ένα μεγάλο "μπράβο" αξίζει στα παιδιά μας, που με το χαμόγελο, τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητά τους έκαναν αυτή τη χρονιά τόσο ξεχωριστή. Είμαστε περήφανοι για την πρόοδο και την εξέλιξή τους και τους ευχόμαστε ένα υπέροχο καλοκαίρι γεμάτο όμορφες εμπειρίες.
​Καθώς αποχαιρετούμε αυτή τη σχολική χρονιά, κρατάμε στην καρδιά μας τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί και ανυπομονούμε για νέες περιπέτειες μάθησης και δημιουργίας που μας περιμένουν. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη σχολική χρονιά, γεμάτοι ενέργεια και νέες ιδέες!"

Με αγάπη,
η ομάδα του 3ου ΔΠΣ Γιαννιτσών




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.