Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Στο «τιμόνι» της Κομισιόν για ακόμα μια πενταετία με 401 ψήφους



Επανεξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μετά την ψηφοφορία που έγινε στο Ευρωκοινοβούλιο. Η 65χρονη Γερμανίδα πολιτικός και υποψήφια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν επανεξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής με 401 ψήφους – πολλές παραπάνω από όσες χρειαζόταν – από το σύνολο των 707 ευρωβουλευτών που ψήφισαν. Κατά ψήφισαν 284 ευρωβουλευτές και 15 ψήφισαν αποχή. Υπήρχαν και 7 άκυρα. Η ψηφοφορία ήταν μυστική και με κάλπη.
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. η Ευρώπη έχει επενδύσει με μεγάλα ποσά σε παιδεία εκπαίδευση κλπ για να ανοίξει το μυαλό μας, αλλά ακόμα σε πολλές χώρες την εκπαίδευση την επηρεάζουν οι στρατιωτικές σχολές και ο κόσμος έχει βαθιά μέσα του ιδέες της εποχής των πολέμων.
    Αντί να ασχολούνται πχ τα σχολεία μας με το διάστημα ,την αεροδιαστημική ή την ρομποτική, χάνουμε χρόνο σε παρελάσεις κλπ που αφορούν τριτοκοσμικά κράτη εμπλεκόμενα σε πόλεμο.Κι εμεις εδω αντι να γελάμε...καθόμαστε και τα δεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πετυχημένη θητεία η προηγούμενη, με συμμετοχη σε δύο πολέμους στο ενεργητικό της.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.