Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων με 5 τραυματίες στο δρόμο Γιαννιτσών - Αλεξάνδρειας (φωτο)



Σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων με 5 τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό που είναι εκτός κινδύνου, σημειώθηκε σήμερα περίπου στη 1.00 το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Γιαννιτσών- Αλεξάνδρειας, λίγο πριν από τη γέφυρα του Λουδία.

Στο τροχαίο ατύχημα, το οποίο προκλήθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, ενεπλάκησαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα και ένα αγροτικό όχημα. Στο ένα ΙΧ επέβαινε μια γυναίκα με ένα μωρό που -ευτυχώς- βρισκόταν σε ειδικό καθισματάκι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και, εκτός από το ισχυρό σοκ που υπέστη, αρχικά φαίνεται ότι δεν έπαθε τίποτα. Στο δεύτερο ΙΧ επέβαιναν δύο άτομα και ένα ακόμη άτομο οδηγούσε το αγροτικό.

Στο σημείο βρέθηκαν το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Τροχαία, ενώ για τον απεγκλωβισμό ατόμων που ενεπλάκησαν στο ατύχημα, συνέβαλε σημαντικά η συνδρομή διερχόμενων οδηγών που έσπευσαν να βοηθήσουν. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Κανονικά σε αυτό το δρόμο θα έπρεπε να απαγορεύονται τα Ι.Χ, μόνο με κάρα μπορείς να οδηγείς εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δρόμος αυτός είναι η σύνδεση των Γιαννιτσών με την Εγνατία...με τρακτέρ νταλίκες,βαμβακομηχανές ,καρούλια που ρίχνουν νερό στο οδόστρωμα που είναι άκρως επικίνδυνο. κλπ .κλπ.Τόσα χρόνια τα ίδια χάλια.Κατά τα άλλα οι βουλευτές του νομού 40 χρόνια πετάν χαρταετό.Το μόνο που ξέρουν είναι φωτογραφίες στα πανηγύρια και ερωτήσεις για το πότε θα πληρωθούν οι αποζημιώσεις για τα ροδάκινα και το βαμβάκι...Αλλά δυστυχώς έχουμε ότι μας αξίζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτού πάνε τα κοματοσκυλα και τους γλύφουν λες και είναι οι σωτήρες τους...τι περιμένεις να φτιάξουν δρόμους Γιαννιτσά Θεσσαλονίκη πόσες φορές κάνανε εγκαίνια!!!!τα πρόβατα τρέχουν να τους ψηφίσουν...

      Διαγραφή
  3. Είμαστε ότι ψηφίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απολαύστε την σύνδεση των Γιαννιτσών , με 4 στους 4 βουλευτές Πέλλας, με την Εγνατία οδό.
    Πρόβατα ξυπνά θα έλεγα, αλλά είναι αδύνατον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ Διονύση 10χρονια ασχολείσαι με τον δρόμο Γιαννιτσά Αλεξάνδρεια. Έμεινες στάσιμος στην συνάντηση με τον υπεύθυνο της εταιρείας Εγνατίας . Και οι στάσιμοι μένουν στάσιμοι. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.