Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πιερία: ''Ελαφροχέρης'' έκλεβε πορτοφόλια και κινητά από λουόμενους



Συνελήφθη χθες (14 Ιουλίου 2024) στην Πιερία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 45χρονος, υπήκοος Βόρειας Μακεδονίας, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα, αφαίρεσε από 35χρονο Ρουμάνο λουόμενο σε παραλιακή περιοχή της Κατερίνης, μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 1.000 RON (νόμισμα Ρουμανίας), 2 κινητά τηλέφωνα αξίας 600 ευρώ, μία τραπεζική κάρτα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Χθες το πρωί εντοπίστηκε σε διπλανή παραλία στην Κατερίνη, από αστυνομικούς με ποδήλατα του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης και προ επικείμενου ελέγχου, πέταξε στο οδόστρωμα ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.640 δηναρίων Σερβίας, το οποίο και κατασχέθηκε.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Εδώ ληστεύουν του πολίτες μέρα νύχτα συνεχώς με τα καύσιμα, το ρεύμα , τα τρόφιμα κ.λ.π κ.λ.π και δεν έγινε θέμα. Με τους ψιλικατζήδες ασχολούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, για τα εγκλήματα λευκού κολάρου, στα οποία θύματα είμαστε όλοι εμείς, η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, εργάτες, αγρότες, χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι, μούγκα. Καθημερινή ληστεία η ακρίβεια στα τρόφιμα, στην ενέργεια χειμώνα καλοκαίρι, στην ιδιωτικοποιημένη υγεία, στην ιδιωτικοποιημένη παιδεία, στους ιδιωτικοποιημένους δρόμους, παντού. Φάτε νεοφιλελευθερισμό και χορτάστε με survivor και τις αηδίες της ιδιωτικής τηλεόρασης.

      Διαγραφή
    2. ο_Μπάμπης_ο_ΑηΓιάννης15 Ιουλίου 2024 στις 9:20 μ.μ.

      Αν πείς στον κοσμάκη ότι σου πήρε το σπίτι η τράπεζα θα σου πεί ο κοσμάκης ότι "έτσι έπρεπε ή καλά τα παθες", αν πείς στον κοσμάκη ότι σου κατέσχεσε τον λογαριασμό η εφορία ή ο ΕΦΚΑ, θα σου πεί πάλι τα ίδια, αν πείς στον κοσμάκη ότι σου πήρε το αμάξι η τράπεζα ή η τάδε μάρκα εμπορίας αυτοκινήτων θα σου πεί πάλι τα ίδια. Αν όμως σου αφαιρέσει έσενα ρε κυρ Παντελή κάποιο περιουσιακό σου στοιχείο ένας πλεμπαίος ημεδαπός ή αλλοδαπός βγάζεις φλύκταινες. Γιατί ρε κυρ Παντελή; Ξές σάμπως τί είναι οι φλύκταινες;

      Διαγραφή
    3. Μπάμπη πάνε βρες γυναίκα σήμερα...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.