Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης Σκύδρας



Πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα, την Κυριακή, στις 8.30 το βράδυ, τα εγκαίνια της ετήσιας εμποροπανήγυρης Σκύδρας. 
Η εκδήλωση, ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, ακολούθησαν χαιρετισμοί και Παραδοσιακοί χοροί από Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Σκύδρας.  Η εμποροπανήγυρη θα διαρκέσει μέχρι και την 1 Αυγούστου. Το πρόγραμμα που ακολουθεί έχει ως εξής:

Δευτέρα 29/7/2024
Ώρα 09:00΄μ.μ.
«Muamba clown show» από την ομάδα Dromocόsmicas, μια διαδραστική παράσταση με στοιχεία θεάτρου δρόμου, ακροβατικών, μουσικής, μαγικών κ.ά.

Τρίτη 30/7/2024
Ώρα 09:00΄μ.μ.
Χορευτική παράσταση από τη Σχολή Χορού «NikoStudio» του Νίκου Μαλλιάρη
Ώρα 09:30΄μ.μ.
Μουσική βραδιά με παραδοσιακό - Μικρασιάτικο ρεπερτόριο «Στα μονοπάτια της παράδοσης»

Τετάρτη 31/7/2024
Ώρα 08:00΄μ.μ.
Εναέρια ακροβατική παράσταση με δραστηριότητες για παιδιά από την ομάδα «Drops Circus House»

Πέμπτη 1/8/2024
Ώρα 08:00΄μ.μ.
Τελετή βράβευσης σε Αθλητικά Σωματεία κι Αθλητές του Δήμου μας που διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2023-24
Ώρα 10:00΄μ.μ.
Μουσική βραδιά με τον Σάββα Τσεμπερλίδη
Λήξη 8ης Εμποροπανήγυρης
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ούτε για τα πανηγύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο στρατόπεδο της Σκύδρας τα ξερά χόρτα έχουν πάρει ένα χρυσάφι χρώμα. Αναρωτιέμαι αν ο Δήμος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει ένα ξαφνικό μπουρλότο.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην φωτογραφία όλοι οι κατσαπλίαδες που σπαταλούν το δημόσιο χρήμα και κάνουν εφέ με τα λεφτά των κοροϊδν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η πόλη που λέγεται Σκύδρα δεν θέλει κορδέλες και πυροτεχνήματα αλλά ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ......!!!!! Πραγματικά και μεταφορικά έχουν κάτσεις στις καρέκλες και τρώνε χρήμα ατελείωτο η πόλη μέσα στη βρώμα οι εργατικές κατοικίες το ίδιο,το στρατόπεδο μια υγειονομική βόμβα από τα ατελείωτα σκυλιά που έχουν μαζέψει κάποιοι δήθεν φιλόζωοι αλλά όλα είναι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει πιάσει πάτο η Σκύδρα. Χρειάζεται αλλαγή το καθεστώς. Να μπει μπροστά κάποιος άξιος. Η Αλεπού καλή είναι για αντιπολίτευση, αλλά μέχρι εκεί, δεν μπορεί να ενώσει, λόγω χαρακτήρα και αυτή, είναι εγωίστρια και κοιτάζει μόνο το Εγω .Η Ιγνατιάδου είναι ότι χειρότερο έχει περάσει από τη Σκύδρα. Τόσα χρόνια τίποτα. Μόνο μεταξωτές κορδέλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ την Σκύδρα την πέτυχα πόλη και βλέπω τώρα έχει καταντήσει κάτι σαν την Αρνισσα ένα μεγάλο χωριό έφυγαν οι όλες οι υπηρεσίες ο στρατός οι τράπεζες και πάει ολοταχώς στο χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.