Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Νικηφόρος Παπαγιαννόπουλος ομόφωνα νέος Διευθυντής των Λουτρών Πόζαρ



Με ομόφωνη απόφαση των μετόχων στη Γενική Συνέλευση της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ του Δήμου Αλμωπίας, καθήκοντα νέου Διευθυντή αναλαμβάνει ο Νικηφόρος Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος προτάθηκε από τον Δήμαρχο Νίκο Παρούτογλου. Υπενθυμίζουμε ότι η θέση είχε παραμείνει κενή μετά την αποπομπή της Βαλεντίνης Χαραλαμπίδου λόγω της εμπλοκής της σε υπόθεση που απασχολεί την Δικαιοσύνη.

Παρουσιάζοντας την πρότασή του ο κ. Παρούτογλου μίλησε για έναν άνθρωπο που εμπιστεύεται απόλυτα, θέτοντας παράλληλα τις προτεραιότητες για το μέλλον της Επιχείρησης. Όπως είπε, θα πρέπει να δρομολογηθούν τα κτιριακά και οι αδειοδοτήσεις τους, να τελειώνουν οι δημοπρατήσεις, ώστε να επενδύσουν στη Λουτρόπολη άνθρωποι που θα την ομορφαίνουν.

Ποιος είναι ο Νικηφόρος Παπαγιαννόπουλος

Ο Νικηφόρος Παπαγιαννόπουλος ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Παρούτογλου "Αλμωπία Ψηλά". Στο βιογραφικό, που ο ίδιος ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αριδαία του δήμου Αλμωπίας, είμαι απόφοιτος φιλοσοφικής σχολής, διακρίθηκα κατά τη θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις από όπου φέρω τον τίτλο του έφεδρου λοχία και έχω εξειδικευτεί στην εκπαίδευση ενηλίκων και την περιβαλλοντική ανάπτυξη και αειφορία. Εργάζομαι ως οδηγός και χειριστής μηχανημάτων έργου, εργασία η φύση της οποίας μου επιτρέπει να έχω καθημερινή επαφή με τη σύγχρονη πραγματικότητα και τα πολυποίκιλα προβλήματα του δήμου μας." 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Για τον τουρισμό δεν αναφέρει κάτι στο βιογραφικό του. Παρουτογλου το καράβι στα βράχια το πας. Ακούσαμε και για αυξήσεις. Μην ξεχνάς ότι αναφέρεσαι για μια αγροτική περιοχή. Ο κόσμος υποφέρει. Αυτοί που σε συμβουλεύουν για όλα αυτά έχουν μόνιμους και υψηλους μισθούς κάθε μήνα. Χώρια τα μαύρα. Συνελθε παρουτογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρεις να διαβάζεις σωστά.Επαγγελματίας τουρίστας.

      Διαγραφή
  2. Με πόσους σταυρούς με κάνεις μόνιμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ μάλλον δε χρειάζονται προσόντα, μόνο να ήσουν υποψήφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναγκάστηκε να γίνει μια πρόσληψη σε στυλ Μπάτση. Χωρίς περγαμηνές χωρίς βιογραφικό χωρίς προφίλ μάνατζερ. Από δικά μας παιδιά χορτάσαμε.Μην επιστρέψουμε σε προηγούμενες καταστάσεις πάλι. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.