Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Πέλλας η ασφαλτόστρωση στον Π. Μυλότοπο (φωτο)



Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Πέλλας η ασφαλτόστρωση στις τρεις εισόδους- εξόδους και σε δρόμους του Παλιού Μυλοτόπου της Δ.Ε. Κύρρου. Η περάτωση των εργασιών πραγματοποιήθηκε με γοργούς ρυθμούς και με την ελάχιστη δυνατή όχληση για τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς.

Η αναβάθμιση του οδοστρώματος σε περιοχές του Δήμου Πέλλας με αφαλτοστρώσεις θα συνεχιστεί, καθώς αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση των υποδομών των κοινοτήτων και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και πεζών.

Εξάλλου, η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής του πολίτη αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή και σε αυτή την κατεύθυνση κινείται πιστή στις δεσμεύσεις της απέναντι στους δημότες.

Από το Γραφείο Τύπου







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ο Δ.ΠΕΛΛΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ;; ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕ κ.α.
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήθελα να ξέρω ο χειρότερος δρόμος του δήμου Πέλλας μεταξύ Γαλατάδων προς Αγίου Γεωργίου ποτέ.ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ερώτηση μου είναι απλή. Η συγκεκριμένη παρέμβαση είναι της δική σας διοίκησης 'η κάποιου άλλου και απλά εσείς ως συνήθως ποζαρετε στον φακό και εκδιδετε δελτία τύπου "να 'χαμε να λέγαμε; κ. Δεληγιαννίδη ως παλαιός συνεργάτης του Στάμκου και πρ.αντιδήμαρχος ΔΕ Κύρρου έχετε απάντηση; ΖΖΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.