Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άμεση παρέμβαση του Δήμου Πέλλας για ξήλωμα ετοιμόρροπου τοιχίου στο ''Φιλίππειο'' Γιαννιτσών



Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δήμου Πέλλας για το ξήλωμα ετοιμόρροπου και επικίνδυνου τοιχίου στην περιοχή του "Φιλίππειου", στα Γιαννιτσά.
Πιο συγκεκριμένα, υπηρεσίες του Δήμου με τις αναγκαίες εργασίες ξήλωσαν το πρωί της Πέμπτης ένα επικίνδυνο τοιχίο στον χώρο του "Φιλίππειου", ώστε να μην τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των διερχόμενων πολιτών.
Να σημειωθεί ότι ήταν ορατός ο κίνδυνος να αποκολληθεί εντελώς το συγκεκριμένο τοιχίο, το οποίο είχε πάρει επικίνδυνη κλήση, ήταν ετοιμόρροπο και κάποια στιγμή θα υποχωρούσε.
Άμεσα θα καθαριστεί το συγκεκριμένο σημείο από τα μπάζα και θα γίνει η πλήρης αποκατάσταση του χώρου.
Από το Γραφείο Τύπου



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Συγχαρητήρια στον δήμαρχο για το έργο που επιδεικνύει,μόλις σε έξι μήνες έχει κάνει περισσότερα από ότι ο Στάμκος και το παρεάκι του.... μπράβο δήμαρχε συνέχισε έτσι κι ακόμη πιο δυναμικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΧΡΗΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνχαριτιρια στον δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά ο Στάμκος εσκισε κάθε ρεκόρ απραξίας, περιστοιχισμενος από ανίκανους, εκτός από αγραμματους εφετζήδες ! Αλήθεια μονο αυτός ο τοιχος ειναι επικίνδυνος; ο άλλος στον δρόμο πίσω από το ξενοδοχείο με τις διαβρώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.