Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Μεταφορά στάσης– στάθμευσης ΤΑΞΙ (βίντεο)



Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των στάσεων Ταξί των Γιαννιτσών από το Δήμο Πέλλας, ολοκληρώθηκε η μεταφορά στην οδό Δ. & Μ. Παπαδοπούλου, (δίπλα στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου) στα Γιαννιτσά, της στάσης- στάθμευσης ΤΑΞΙ που βρισκόταν στην οδό Πλαστήρα (παραπλεύρως του Πολύκεντρου).

Μετά από συνεργασία του Δήμου Πέλλας με το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Γιαννιτσών "Αγιος Χριστόφορος" και με βάση τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται από το έργο "OPEN MALL", αποφασίστηκε η νέα χωροθέτηση της πιάτσας Ταξί και ολοκληρώθηκε η μεταφορά της στάσης, στην οποία τοποθετήθηκε νέο, σύγχρονο και ασφαλές στέγαστρο για την καλύτερη προστασία των οδηγών, αλλά και την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Τις εργασίες αποκατάστασης και τοποθέτησης των στάσεων ανέλαβαν η Αντιδημαρχία Τεχνικής Υπηρεσίας και η Αντιδημαρχία Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Πέλλας.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.