5.7.24

Ο Δήμος Πέλλας καθάρισε και συντήρησε την διαχωριστική νησίδα της Εθνικής Οδού στα όριά του (φωτο)


Ολοκληρώνονται οι εργασίες καθαρισμού και συντήρησης της νησίδας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (σε μήκος 4.700 μέτρων στα όρια του Δήμου Πέλλας), με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, αφού ο συγκεκριμένος είναι υπό την ευθύνη συντήρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες περιλάμβαναν εκθάμνωση εδάφους, φορτοεκφόρτωση υλικών και χρωματισμούς κρασπέδων και νησίδων.

Ο Δήμος Πέλλας, σταθερός στην πολιτική ευπρεπισμού και συντήρησης όλων των δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν είναι στις αρμοδιότητές του αλλά κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο φορέα ευθύνης τους, προχωράει στις αναγκαίες παρεμβάσεις. Στόχος είναι η αλλαγή της εικόνας του Δήμου και η ασφάλεια των πολιτών, ιδιαίτερα σε πολυσύχναστα σημεία.

Από το Γραφείο Τύπου






9 σχόλια:

  1. Την πόλη ποτέ θα την φροντιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά ποτέ γιατί το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να εκδίδει δελτία τύπου και να βγαίνει φωτογραφίες. Αν είχαν έστω και μια στάλα μυαλό θα μπορούσαν με ελάχιστες κινήσεις να κάνουν ΜΑΤ γιατί έχουν απέναντι τους εναν τελειωμένο Στάμκο και έναν διαλυμένο Καστεριδη.Τούτοι όμως δεν γνωρίζουν ούτε τον πύργο και την βασίλισσα να κινούν. Θα περάσουν στην ιστορία ως η διοίκηση των δελτίων τύπου, του τικ-τοκ και της κακόγουστης φωτογράφησης. Υπάρχουν αντιρρήσεις; Αν ναι παρακαλώ να τις διαβάσω. ΖΖΖ

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ 8.48 Η ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑ, ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ , ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Η ΒΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ .
      ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
      ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
      ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
      ΟΡΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΑΝ ΟΧΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ, ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΥΤΩΝ, ΝΕΑ ΣΤΑΔΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΥΠΕΘΡΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ.
      Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
    3. ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΡΔΗΝ ΑΜΕΣΑ

      Διαγραφή
  3. Οι δρόμοι εισόδου στα Γιαννιτσά, ολοι οι δρόμοι μέσα και έξω από τα Γιαννιτσά είναι σε άθλια κατάσταση.
    Ο πλατανοτοπος και οι χώροι άθλησης εκεί είναι σε τραγική κατάσταση.
    Το στάδιο με τους λειμενοντες εκεί , εργαζομένους και μη, που κακοσυμπεριφερονται στον κόσμο που θέλει να πάει για περπάτημα στο στάδιο και τον διώχνουν ή του κάνουν μπόουλινγκ (προπονητες, φροντίστε, εργαζομενους) , σε σημείο που να είναι μηνυσημη ή συμπεριφορά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη από ποτέ οι εργασίες καθαρισμού που θεωρούνται δεδομένο είναι νέο προς ανάγνωση..θα λέμε και ευχαριστώ που είναι καθαρά;;;ανεβάστε και κανένα πραγματικό άρθρο...όχι φώτο με τους υπαλλήλους να κάνουν την δουλειά τους.ελατε και σε εμάς να μας βγάλετε φώτο που δουλεύουμε στον ιδιωτικό......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρίας καθαρίζει και βάφει τις νησίδες ,Ε και;Λεφτά υπάρχουν άλλωστε,φρόντισε ο προηγούμενος για αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.