Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαμός στα Γιαννιτσά για την κούπα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (βίντεο & φωτο)



"Το πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας του ΠΑΟΚ", υποδέχθηκαν οι φίλοι του πρωταθλητή της Super League στην πόλη των Γιαννιτσών, την Πέμπτη το απόγευμα, σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του ΣΦ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Πατριαρχείο». Οι "ασπρόμαυροι" φίλαθλοι ξανάζησαν τις ανεπανάληπτες στιγμές που τους χάρισε η ομάδα τους πριν από λίγους μήνες με την κατάκτηση του πρωταθλήματος! 

Ειδικότερα, το τρόπαιο- κύπελλο έφεραν στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Θεσσαλονίκη στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, όπου βρισκόταν από τις 8.00 το βράδυ και πιο συγκεκριμένα στο σημείο ανάμεσα στο καφέ "Με χρώμα" (πρώην ΕΣΑΕΙ) και στο καφέ "Μόστρα". 

Οι (μικροί και μεγάλοι) φίλαθλοι του πρωταθλητή από τα Γιαννιτσά και την ευρύτερη περιοχή, μέσα σε ένα ενθουσιώδες περιβάλλον, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με την κούπα και να ξαναζήσουν τις μοναδικές και υπέροχες στιγμές που τους χάρισε η ομάδα τους.

Να σημειωθεί ότι με την άφιξη της κούπας των πρωταθλητών αλλά και στο τέλος της εκδήλωσης στα Γιαννιτσά, στήθηκε γλέντι, με βεγγαλικά και πυρσούς, ενώ οι φίλαθλοι τραγουδούσαν για την κατάκτηση του τροπαίου.

Δ. Μπ.

 

 

















Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Αυτά που κορόιδευαν πέρσι που έκανε η ΑΕΚ τα κάνουν φέτος αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καθε χρονο θα τα κανω και εσυ θα χαζευεις

      Διαγραφή
  2. Πόσο πονάει ρε κίτρινοι!!! και τους μεν και τους δε,πόσο πονάει; Θα σας μείνει για χρόνια αυτός ο πόνος!!! Ήταν το πιο γλυκό ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσίπα αξιοπρέπειας δεν σας απέμεινε. Καραπαπαδες .

      Διαγραφή
  3. η αναγκη του "ανηκειν" !! φοβερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας πονάει τσιράκια του Αθηνοκεντρικού ΠΟΚ, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ενώνει τη Μακεδονία μας απέναντι στους εθνομηδενιστικούς σκοπούς των Μητσοτάκηδων, του τουρκόφιλου ΣΚΑΙ και των αμερικανόδουλων κατσαπλιάδων εφοπλιστών του ΟΣΦΠ. ΠΑΟΚ είμαστε όλοι.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ. ΑΣΤΟ. ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ. ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ, ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΣΑΣ: ΑΛΙΣΒΕΡΊΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ .

      Διαγραφή
    3. Δεκαετίες υποφέραμε το παλιοελλαδιτικό καπέλωμα στον τόπο μας, τώρα θα πάρετε τη συσπειρωμένη μακεδονική και προσφυγική ΠΑΟΚτσήδικη απάντηση που σας ταιριάζει. Και θα είναι είς το διηνεκές.

      Διαγραφή
  4. Προσκυνάμε τα είδωλα .Περιμένουν με τις ώρες για μια φωτογραφία με τι? Με μια κούπα!! Κατάντια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ για το Πρωτάθλημα !!!!!!!!!!!!
    ΑΙΣΧΟΣ για τα ΓΚΡΑΦΙΤΙ !!!!!!!!!!!!!!! δεν κερδίζετε με αυτά ....................
    Σαν ΣΦ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Πατριαρχείο>> πείτετο επίσημα αν συμφωνείτε ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.