Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Καψάλης και Μάκης Τσίκος ξεσήκωσαν την Κρύα Βρύση μέχρι το πρωϊ!



Απόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ»

Απόλυτα επιτυχημένη η μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ» ανήμερα του εορτασμού της Αγίας Κυριακής στην Κρύα Βρύση.
Σε μια πολύ όμορφη, καλοκαιρινή βραδιά, ο σπουδαίος Γιάννης Καψάλης και ο μοναδικός σολίστ Μάκης Τσίκος στο κλαρίνο μαζί με το επιτελείο τους ξεσήκωσαν τον κόσμο που κατέκλυσε το προαύλιο του 2ου Γυμνασίου Κρ. Βρύσης.
Ο Πρόεδρος Γιάννης Τσίκος ευχαρίστησε αρχικά τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς, τους εθελοντές και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν για να βγει το πολύ επιτυχημένο αποτέλεσμα, όπως, επίσης, όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για την κατάθεση καρδιάς στην άρτια προετοιμασία της εκδήλωσης.
Στη συνέχεια, το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου χόρεψε χορούς της Ηπείρου, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα όλων για την ωραία εμφάνισή τους.
Το γλέντι «άναψε» για τα καλά όταν ανέβηκε στη σκηνή ο σπουδαίος τραγουδιστής Γιάννης Καψάλης, μαζί με τον Δημήτρη Τζίμα, τον Μιχάλη Τζιχάνη στο βιολί και, φυσικά τον μοναδικό σολίστ στο κλαρίνο Μάκη Τσίκο, οι οποίοι έδωσαν τον ρυθμό για ένα ξεφάντωμα που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία ενώ, όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου!
Παραβρέθηκαν ο Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης, οι Βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης, Γιώργος Καρασμάνης και Θεοδώρα Τζάκρη, ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, ο Αρχιμανδρίτης Πάτερ Δαυίδ και ο Πάτερ Γεώργιος Καρασαββίδης, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Κρύας Βρύσης και Τεχνικών Έργων Θεόφιλος Κουπτσίδης και Κώστας Δεληγιαννίδης, ο Πρόεδρος της Κρύας Βρύσης Κώστας Βασιλειάδης, η κα. Ράνια Αντωνίου, ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, εκπρόσωποι συλλόγων και τοπικών αρχών.
Ο «ΠΥΡΡΟΣ» ευχαριστεί τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας, την Τροχαία Γιαννιτσών και τους εργαζόμενους του Δήμου για τη βοήθειά τους πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Συνδιοργάνωση εκδήλωσης: Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, Δήμος Πέλλας.

Σύλλογος Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ» 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.