Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγρυπνίες σε Ενορίες του Δήμου Πέλλας



Κρύα Βρύση
Την Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 8.00 μ.μ. στον ιερό ενοριακό ναό Γεννήσεως του Σωτήρος Κρύας Βρύσης θα τελεσθεί ιερά Αγρυπνία (Μικρό Απόδειπνο, Χαιρετισμοί, Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας, Όρθρος και Θ. Λειτουργία) για την εορτή της κοιμήσεως της Αγία Άννης.
Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα ιερού λειψάνου της Αγίας.

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου και ώρα 6:30 μ.μ θα τελεσθεί Εσπερινός και ιερά Παράκλησις προς την αγία Θεοπρομήτορα Άννα με ευχή για τα άτεκνα ζευγάρια.

Γιαννιτσά
Την Πέμπτη 25 Ιουλίου και ώρα 10.00 μ.μ. στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών θα τελεσθεί ιερά Αγρυπνία (Όρθρος και Θεία Λειτουργία) για την εορτή της Αγίας Παρασκευής.
Κατά την διάρκεια της ακολουθίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα ιερού λειψάνου της Αγίας.

Ακρολίμνη
Την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 8.00 μ.μ. στον ιερό ενοριακό ναό Αγίου Νικολάου Ακρολίμνης Πέλλας θα τελεσθεί ιερά Αγρυπνία (Μικρό Απόδειπνο, Χαιρετισμοί, Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας, Όρθρος και Θ. Λειτουργία) για την εορτή του Αγίου Παντελεήμονος.

Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα ιερού λειψάνου του Αγίου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.