Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύνδεσμος Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας: ''Ο Παύλος Χρυσοστόμου έφυγε από τον κόσμο μας , αλλά όχι από τη σκέψη μας...''



Ο Σύνδεσμος των φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας, με ανάρτησή του, γνωστοποιεί ότι "θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση (για τον Παύλο Χρυσοστόμου), στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών, την Κυριακή, 14 Ιουλίου, με την συμπλήρωση 40 ημερών από την ημέρα που "έφυγε" από τον κόσμο μας, αλλά όχι από την σκέψη μας", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:. 

"Για τον ΠΑΥΛΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, τον ανασκαφέα των Μακεδονικών τάφων της Πέλλας, του ανακτόρου της Πέλλας, του δυτικού νεκροταφείου του Αρχοντικού Γιαννιτσών και πολλών άλλων θέσεων, τον επίμονο, πολυγραφότατα ερευνητή, αγαπητό συνάδελφο και μέλος του Συνδέσμου των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας, θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών, την Κυριακή, 14 Ιουλίου, με την συμπλήρωση 40 ημερών από την ημέρα που "έφυγε" από τον κόσμο μας, αλλά όχι από την σκέψη μας. 

(Η φωτογραφία από τελετή βράβευσης από τον ΦΙΛΙΠΠΟ, Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών, με τον Κων/ντίνο Κάμτση.)"


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.