Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Σήμερα ο φιλικός αγώνας της Εθνικής μπάσκετ με το Πουέρτο Ρίκο στο “Παλατάκι”



Μετά την ιστορική πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ δίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο της αγώνα εντός των συνόρων στην κατάμεστη «Paok Sports Arena», στην Πυλαία.

Ο φιλικός αγώνας της Ελλάδας με το Πουέρτο Ρίκο θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3, την ERT World, καθώς και από τη διεθνή εκδοχή του ERTFLIX, σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου 2024, στις 18:30.

Με την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας έχει ξεσηκώσει τους Έλληνες φιλάθλους και έτσι τα εισιτήρια για τον αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο, εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΚ, «Θα είναι η πρώτη φορά που η Εθνική Ανδρών θα φιλοξενηθεί στο «Παλατάκι». Το φίλαθλο κοινό της βόρειας Ελλάδας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δια ζώσης την «επίσημη αγαπημένη» για πρώτη φορά μετά τις 28 Νοεμβρίου του 2021, όταν είχε αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία στο «Αλεξάνδρειο» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη η 12άδα της Εθνικής

Με απουσίες θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο. Και αυτό διότι η 12αδα της «γαλανόλευκης» δεν θα έχει τα ονόματα των Νικ Καλάθη, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Και αυτό διότι ο «Greak Freak» έχει ίωση, ενώ οι άλλοι δυο παίκτες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Κάπως έτσι οι παίκτες που θα έχει στη διάθεση του ο Βασίλης Σπανούλης είναι οι:

Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.