Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασφαλτόστρωση και συντήρηση οδοποιίας στο Σταυροδρόμι (φωτο)



Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Πέλλας η ασφαλτόστρωση και η συντήρηση οδοποιίας στο Σταυροδρόμι.

Το έργο αυτό είναι μέρος μιας σειράς βελτιωτικών παρεμβάσεων στις υποδομές του Δήμου, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την ασφάλεια και τη διευκόλυνση των καθημερινών μετακινήσεων. Ο Δήμος Πέλλας συνεχίζει να βελτιώνει τις υποδομές του κάτι που συνεπάγεται μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και αισθητική αναβάθμιση των περιοχών όπου γίνονται παρεμβάσεις. 

Η συντήρηση του οδοστρώματος στο Σταυροδρόμι πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Πέλλας, Στάθη Φουντουκίδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας, Κώστα Δεληγιαννίδη και του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Κρύας Βρύσης, Θεόφιλου Κουπτσίδη.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Top Models σε πασαρέλα!! Τα λεφτά από πού; Με ποια διαδικασία; Πόσο κόστισε; Γιατί στο Σταυροδρόμι; Εγώ απλά ρωτάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν σε καθε μισο μετρο ασφαλτο που ριχνουν αυτοι ποζαρουν ετσι για φωτο, φαντασου να στρωσουν κανα δρομο ολοκληρο, τσιγγινα σωβρακακια θα φορεσουμε Σταμκο θα λετε και θα κλαιτε γατακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι για δέσιμο 12:50 γιατί δεν έχεις καταλάβει ότι μετά τα 40αντα θα γίνει και ο χρόνος του Στάμκου.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.